De la Rosa nie je presvedčený, že Alonso zostane: Bol som si istý, že v roku 2024 odíde | Magazín F1 - F1online.sk

Na pozadí búrlivých rozhovorov o nových pravidlách, ich zmenách a budúcnosti Maxa Verstappena trochu zanikajú ďalšie dôležité témy. Jednou z tých, ktorá sa čoskoro objaví, je zotrvanie alebo odchod Fernanda Alonsa. Španielsky matador o svojej budúcnosti zatiaľ mlčí a jeho ďalším osudom si nie je istý ani Pedro de la Rosa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231953/de-la-rosa-nie-je-presvedceny-ze-alonso-zostane-bol-som-si-isty-ze-v-roku-2024-odide

Alonso ostane esre tak 2-3r. v F1. Preco?

Pretoze s babatkami to on nevie a pocka si az jeho dieta bude vediet komunikovat, chodit a potom uz Alonso skonci s F1 nadobro! Od 4r. sa zacne venovat jeho kariere. Motokary a pod.

S babatka este nema nic. Karieru ukonci v AM v 2028!

Alonso prý zůstat chce, ale šušká se, že Aston by mohl být na prodej.

Viceprezident BYD vydává verdikt o vstupu do F1 za podpory prezidenta FIA Mohammeda Ben Sulayema

Odkoupí Alpine a budešš mávat čísnkou vlaječkou na prvního Máje

Mě na mávání vlaječkami neužije. Pro mě jsou důležité pouze vlajky na jachtě, které tam jsou povinné a věř, že žádná z nich není fialová.

a která státní vlajka je fialová, že ji zmiňuješ?

Fialová vlajka znamená nebezpečí před mořskou havětí. Třeba přemnoženými medůzámi.

Díky, to jsem nevěděl

Ani já ne. To jsem se dočetl na základě téhle diskuze.