David Croft si myslí, že Hamiltonovi vo Ferrari dochádza trpezlivosť | Magazín F1 - F1online.sk

Ak to Ferrari nevyjde ani v roku 2026, môžeme očakávať, že v sezóne 2027 bude mať tím úplne novú jazdeckú dvojicu? Samozrejme, je to ešte poriadne ďaleko, ale na jeseň tohto roka sa v súvislosti so Scuderiou špekulovalo o všetkom možnom a osud Charlesa Leclerca a Lewisa Hamiltona bol tiež predmetom diskusií. Je sedemnásobný majster sveta v Maranelle nespokojný?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217262/david-croft-si-mysli-ze-hamiltonovi-vo-ferrari-dochadza-trpezlivost

Lui po sezone 26 konci to je jasne.kto uz by chcel staru vykopavku co dostava na frak od teamovych kolegov.bye bye Lui.uz nebudes mat to stasie mat o 80k naviac a bottasa kolegu .takto si robi len hanbu a jeho tituly stoja za …

1 Like

Líbí se mi jak od roku 22 Sir stále dokazuje že jeho tituly nebyli jeho zásluhou ale zásluhou inženýrů a velice slabých týmových kolegů (hlavně Bottaska, který prohrál i se Zhouem v Sauberu)

Tak pre niekoho je Lui poloboh ktorý tie svoje tituly dosiahol neskutocnym jazdeckym umením.pritom len mal dominantne auto a chudaka bottasa a spol ako podrztašku.

Ma moznost si vychutnat to, co si vychutnaval Alonso a Vettel.
Dobru chut.

1 Like

Ti ale v tom Ferrari působili podstatně lépe. A Vettel v roce 2015 přinesl vítr změny, proti roku 2014 se tým výrazně zvedl, a to i při přetrvávající dominanci Mercedesu. Kdežto teď je Ferrari na sestupné dráze. Jako kdyby Hamilton přišel do trochu lepší verze let 2014 nebo 2020.

2 Likes

Najprv nech začne poražať aspoň kolegu,tan má rovnako zlé/dobré auto. Potom sa može začať sťažovať. Zmeny čo auto Ferrari zhoršili si ostatne vynútil on.

2 Likes

Ten tym je strasny, trpelivost dosla po par zavodech, je videt ze priority Ferrari jsou jinde a Lewis bude muset pro osmy titul jinam, cim drive tim lepe, ve hre je Mercedes, Mclaren, Aston.

Spojenie lujzo a Ferrari nefunguje, aspoň čo sa pretekovej časti týka. Marketingovo asi vládne spokojnosť.
Za mňa to bola zbytočnosť, celý lujzov prestup.
Lujzo nie je Schumi, ktorý ten tím nanovo vybudoval. A nie je ani Seb, ktorý bol vždy dríč a makal. Lujzo podľa mňa nie je jazdec do zlých dní, on je najsilnejší a najlepší keď všetko ide ako hodinky a bez zádrhelov.
Menšie zlo by pre neho bolo skončiť minulú sezónu v mdese ako takto seba samého zhadzovať.
Ale vyhral aspoň v súťaži o najkrajšiu prilbu sezóny

2 Likes

Lui mal skoncit po AD21 takto si robi len hanbu .silou.mocou chce ten 8titul .

1 Like

Tak tým pádom trpezlivosť asi nepatrí medzi jeho silné stránky. Leclerc ju má asi železnú potom.

2 Likes

Dufam ze Lewis potiahne este dalsich 10 rokov nech tych pripecencov co ho nemusia aj porazi. Nemusi nikomu nic dokazovat. Ani 8 titul nepotrebuje. Stale je konkurencieschopny. Zato Tsunoda Stroll a dalsi su tam na hanbu. A k nim su na hanbu tunajsi hejters Hamiltona co mu zavidia. Zavidia ze za rok jazdenia v slabom ferrari zaroby X krat viac ako oni za cely zivot. Ze nic nedokazali len pisat sra…cky. Uplny uboziaci ako ty co sa snazili Norisovy strhnut pasku. Len su na smiech. Odpad spolocnosti.

To neni dobry napad, jeste jeden rok a pak musi jinam, pro osmy titul. Ferrari ma priority jinde, Le Mans jsou rychle vydelany prachy.