Dávajte pozor, z ktorej strany sa pozeráte. Cadillac zaujal netradičným prístupom | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 03:54

Prvý monopost v histórii Cadillacu je na svete! Svetová premiéra počas finále Super Bowlu nemala obdoby a podobne netradičný je aj dizajn. Nový Cadillac totiž podobne ako BAR z roku 1999 nevyzerá z oboch strán rovnako.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225997/davajte-pozor-z-ktorej-strany-sa-pozerate-cadillac-zaujal-netradicnym-pristupom

Zamna v pohode… az mi je skoro luto ze si to nedal (premna zaujmavejsi) iny z týmov, ale prave cadilac ktorý ma moc netrapi

riešenie fajn akurat sa to tam stratí ked to je cele čierno biele ale tak aj tak budu niekde na konci tak to moc vidieť nebude :smiley:

Pozeram ze Minardi 2001 inspirovalo nielen Mercedes ale aj Cadillac …

Je, Mercedes W10 German GP livery…

ja vidim jasny McLaren West a samozrejme aj inspiraciu novodobym Mercedesom. Je to taky opatrny design, ktorym nic nepokazili. Mimochodom ak dobre vidim tak boky kridel su chromove.
Celkovo tieto formule pripominaju 2000s. Chapem, ze designami nadviazali na tvary auta, ktore vyplyvaju z tech. pravidiel, ale myslim, ze navrat 2000s sa uz blizi ku koncu a o par rokov budu dnesne F1 vyzerat z pohladu designu zastaralo…

rozhodne najzaujímavejšie auto na štartovej čiare…tá kombinácia im vyšla,je to pekné a nápadité…ešte aby sa v pretekoch objavovali vyššie ako sa im pripisuje aby boli videní…

Tvar auta je nepodstatny, toto je mula ktoru pouzivaju takmer vsetci.
Na prvych pretekoch bude tvar uplne iny.
Tieto fotky su o livery a som velmi prekvapeny, ze nepokracovali v livery Le Mans.
Zlte auta sa mi vzdy velmi pacili - Renault 1980, Lotus 1990, Jordan 2000 …

Cadillac ma pekne farby v logu.
som dufal, ze sa dostanu aj na auto.

I am in. Bola by to nuda, ale takto so “zrkadlom” to ma gule.
Skoda za vec s Bayom.

Pockaj nie su tie zlte a cervene predsa len na komíne len to dobre nevidime ?

Vyraza to ako ten BAR dvojfarebny, ked chceli jazdit s dvoma rozdielnymi livery ale im to zakazali tak pol auta bola jedne a pol druhej farby…

Však dve z nich sa aj dostali.

3 Likes

nechaj tak, Helmutko opat nedomyslel

To si sem dobre dal, ale ak by dali kombinaciu tej zltej - do zlata a ciernu. bol by to Lotus.
Ak viac cervenej, bolo by to ferrari ci bielocervena Toyota :slight_smile:
Modro-bielo-cierny Williams…
Ludia si vzdy najdu farby, ktore im nesedia. urcite mali tych navrhov viac a ta cierna/karbo asi pri rozhodovani zavazila…
Monopost pekny, skoro ako Audi :smiley: A stary dobry West McLaren Mercedes :smiley:

najdi 10 rozdielov

Za mňa celkom pekný dizajn. Čierno biela kombinácia rozhodne pripomína West McLaren Mercedes z prolomu tisícročia. A rozhodne som zvedavý ako sa tím popasuje pri stavaní a vývoji auta. Ale okrem porovnania výkonov Peréza a Bottasa asi veľa nemôžeme čakať od Cadillacu tento rok