Dámy, nástup! Pretekový tím Haasu má novú štruktúru a chce riešiť „najväčšiu slabinu“ | Magazín F1 - F1online.sk

Zimná prestávka je vo Formule 1 ideálnym obdobím na personálne zmeny. V priebehu „voľných“ mesiacov dostanú noví zamestnanci, príp. ľudia na nových postoch, príležitosť zžiť sa s prostredím a úlohami. Po roku vo funkcii šéfa siahol k personálnym zmenám aj boss Haasu Ajao Komacu, ktorému sa ani trochu nepozdávali strategické rozhodnutia jeho tímu v priebehu minulej sezóny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185594/damy-nastup-pretekovy-tim-haasu-ma-novu-strukturu-a-chce-riesit-najvacsiu-slabinu

Človek na správnom mieste a ukázal nekompetentnosť Steinera. Jedinečovms mrzí je, že namiesto sympatickej dvojky tam prišiel Ocon.

Tož snad budou mít větší štěstí na ženské než Sauber a Williams.

Neni to drahe

Hass se evidentně rozhodl změnit přístup a když to nefungovalo s tvrďákem, který neuměl říci větu bez sprostého slova, vydal se pro změnu cestou inkluze.

Začne to inženýrkou, postupně přijde mechanička, vtipný a všemi oblíbený gay určující módní trendy, černošská celebrita a završí to kuchařská šou v podání lejdyboje.

No a potom už jenom začít skutečně závodit.

Skoro všechno co píšeš myslím ostatní týmy v různých kombinacích už mají, tak to možná Haasu opravdu k úspěchu chybí :woman_shrugging:.

I toho lejdyboje, jo? :grinning:

Kdysi, když jsem první roky kalil v Bangkoku na Khaosan road, tak jsem si užíval jak tam kolem mě běhaly krásný holky, ošmatlávaly mě a pořád někam lákaly…

Potom jsem vyměnil partu za protřelé a zkušené lotry a ti mě vyvedli z omylu, že jsem idol žen, páč to prý jsou všechno ladyboyové a jsem tak prý možná idol gayů… :grinning:

Chci tim říct, že to nepoznáš.

1 Like

Donald se prý už chystá je požvýkat.

image

Říkám skoro, ne :smile: ? Kromě toho to kromě HR nemůže nikdo kromě “osob blízkých” vědět, když se to nepozná…
Mmch, ještě za minulého režimu jsme viděli něco podobného, jen v podstatně méně dokonalé podobě v Polsku na striptýzu (je to zvláštní, ale v katolickém Polsku tehdy normálně ve večerních podnicích fungoval striptýz, takže kdo tam zavítal s trochu použitelnou společností, nezapomněl navštívit :smile: ). Pravda ovšem je, že se nechal nachytat jenom jeden opravdu postarší a dost opilý návštěvník, všichni ostatní zpozorovali ještě před odkládáním svršků, že něco nehraje :smile: .

2 Likes

Jj, díval jsem se :grinning:
Nevím na čem tam jeli, ale muselo to být velký, když tam veřejně hajlovali a prohlašovali něco o pouhých dvou pohlavích.

To chce buď hodně odvahy, nebo úplně vymeteno.

1 Like

Prosím Tě, odvaha? A k čemu, záleží na publiku, co čeká. Vymeteno je jiná otázka (narážím hlavně na to hajlování…).

1 Like

Mě zase spíš zaujalo, že by Donald nevěděl, ze jsou tu ještě bezpohlavní :grinning:
A je jich čím dál víc, zdá se.

Nejde o to, co ví nebo neví on. Jde o to, co vědí a hlavně chtějí slyšet jeho posluchači, a to je zjevné (hlavně jim to nekomplikovat, nejsou na to pravděpodobně nastavení :smile: ). A vůbec, asi jsem moc vážná… Ale ty se stejně nemůžeš smát :slight_smile: .

To máš pravdu, ale jinak už jsem skoro bez omezení, už bych to doma nevydržel, takže dneska už jsem v kanceláři.
Tři dny jsem seděl u okna a golfovým dalekohledem pozoroval ptáčky v krmítku :roll_eyes:

2 Likes

To by nevydrželo zvíře… :smile: . Ale co Monte Carlo, jestli čtu dobře, tak zítra se začíná. Dáváš aspoň krátký přelet, nebo se budou muset letos obejít bez Tebe?

Bohužel to nestíhám, vždycky jedu na chalupu v první půlce ledna, letos jsem to chtěl posunout, ale vlezla mi do toho ta nemocnice. Musím příští týden na kontrolu a stehy.
Takže RMC beze mě.

Taky jsem si v Polsku kupoval zápalky s proměnlivými obrázky dočasně oblečených dívek. :grin:

Vysvětluji si to tak, že historicky je část Polska Německo a tam si na puritánství moc nehráli. Nuda pláže a jiné naturistické podniky mají novodobý původ v Německu.

Musí to hodně bolet. Přijít o tak zajímavý podnik a narušit si vlastní tradici. :wink:

Mám dost práce, takže mi to ani nevadí a hlavně se budu myslím úžasně bavit.

Moje přítelkyně tam totiž jede beze mě a bude tam s mojí bývalkou (tou s tím kuchtíkem)…
Jsou to teď velký kamarádky :grinning:

4 Likes

Hezky riskuješ. :grin: