Ďalšiu zaujímavú špekuláciu prinieslo Sky: Red Bull monitoruje situáciu okolo Bearmana | Magazín F1 - F1online.sk

Kde je hranica medzi nevinným udržiavaním vzťahov vnútri padoku a vážnymi rokovaniami o podpise zmluvy? Júl je mesiacom prestupových špekulácií a v tejto sezóne sme očakávali pomerne mnoho zmien, avšak trh zostáva relatívne pokojný a čaká sa na prvú kocku domina, po ktorej môže nasledovať reťazová reakcia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/239282/dalsiu-zaujimavu-spekulaciu-prinieslo-sky-red-bull-monitoruje-situaciu-okolo-bearmana

Tak tomuhle moc neverim. Bear mam rad a doufam, ze nezustane dlouho zapykany v Haase jako byl Rus ve Will. Jenze… talentu je mnoho, ale poradnych sedacek je malo …

1 lajk

Emil to chce v pulce sezony zabalit, to pro me neni zadna novinka.

Ja som to uz pisal… Keby som zhanal jazdca tak siahnem po Alonsovi, alebo Bearmanovi..

Pokud by Max opravdu odešel, budou myslím potřebovat spíš zkušeného předního jezdce, který by ho nahradil. Vlastních talentů mají dostatek, to by mohli opravdu vrátit do áčka Lawsona a posunout do F1 Tsolova. Tahle spekulace už je na můj vkus dost divoká.

1 lajk

Proč divoká? Já to vidím jako celkem reálnou možnost.

Tak možné je všechno, zvlášť v F1. Ollie jezdí dobře, ale takových kluků, kteří jezdí dobře, bylo, je a bude. Chyběl by jim případně zkušený přední jezdec. Nebo by už vsadili na mládí, a pak mají kam sáhnout. Isack jezdí dobře, Liam jezdí dobře, Arvid potřebuje ještě zkušenosti, ale zatím slušně bez výpadků… V čem je Ollie Bearman lepší? K čemu by měli juniorku, kdyby nasazovali talenty odjinud.

Nemyslím si, že by momentálně RB chyběl jezdec na TOP úrovni.
Se svým novým vozům s vlastními motory potřebují především oddané jezdce, kteří se nebudou bránit experimentovat podle potřeb týmu.
Když se člověk trochu zamyslí, tak je pro RB momentální rebelie Emila spíše na obtíž.
Místo Ollieho bych očekával spíše Tsulova, ale je na rozhodnutí RB jestli je už dostatečně uzrálý.

A co s Lawsonem? Na přestup do áčka je už dostatečně zkušený a jezdí teď dobře. Pokud by mu dali druhou šanci, tak není o čem. Jinak ho nemusí v béčku mít. Tsolov místo něj a vymalováno. Já bych to vyřešila hned :smile: .

To jsem myslel, kdyby si Josovci nedali pokoj a Emil opravdu odešel.
Ne Lawsona se loni házela špína záměrně. Proč to přesně netuším, ale Helmut měl určitě své důvody.

Když Ty hledáš ve všem spiknutí, to je potom těžké :smile: . Ale však uvidíme.

Já žádné spiknutí nehledám, ale vidím. Emil měl zaječí úmysly už loni a když Mercedes jeho požadavky odmítl, tak to letos zkouší u McLarenu. A aby tohle nestačilo, tak vyhrožuje, že z F1 odejde, protože ho současné vozy nebaví.

Pak se nediv, že Emil svým chováním navozuje pochyby zda v RB zůstane i v příštím roce. Ke všemu ještě proti sobě poštval dědice týmu a ti s Emilovým chováním nemusí mít takové smilování jaké míval Helmut.

Az Emil skonci Red Bullu budou stacit dva mladi mene zkuseni piloti, je toho hodne co testovat, zadnou hvezdu do tymu nedostanou, ani tam nikdo moc nechce, mozna by to vzal Bottas, jsou prece jen nekde jinde nez Cadillac.