Ďalšie víťazstvo na obzore? Norris chce rovnako dobrý výkon podať aj v Silverstone | Magazín F1 - F1online.sk

O majstrovský titul si to v tejto sezóne takmer určite rozdajú piloti McLarenu. Aby však Lando Norris dokázal držať krok s Oscarom Piastrim, ktorý v doterajšom priebehu sezóny zanechal lepší dojem, bude potrebovať viac víkendov, ktoré by sa podobali na víťazný rakúsky. Norris je odhodlaný v rovnakých výkonoch pokračovať už na domácom okruhu v Silverstone.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/205657/dalsie-vitazstvo-na-obzore-norris-chce-rovnako-dobry-vykon-podat-aj-v-silverstone

Je prima, jestli mu nové zavěšení sedí a dává mu potřebnou jistotu. Zůstávám opatrný optimista :smile: .

1 Like

Dúfam že to doma dá :slightly_smiling_face:. No a keďže budeš v maďarsku aj tam :wink:

1 Like

V Maďarsku to zařídím, neboj. Už mám zabalené zastavovací pásy. Proč myslíš, že máme místa před cílem :smile: ?

2 Likes

:smile: hneď som pokojnejší.

1 Like

Gratulace k dnešnímu winu😌

1 Like

v průběhu závodu byla ta reakce trošku jiná, teď gratulace

4 Likes

Tak celkem logicky jsem během závodu nemohl gratulovat k výhře, ale klidně dělej screen všeho co postnu. Alespoň máš z čeho žít. A jinak ano, na základě reakcí od fans Landa v diskuzi (kde landofan nebyl), tak jsem si za tímhle stál. Nepřijde mi normální kopání do lidí, kteří upozorní na strategii, která pilota postaví do horší pozice. A už vůbec nechapu kecy na Piastriho a Webbera. Ty imaginární politický hry Webbera se projevily no, třeba tím, že Piastri si mohl vybrat ztrátu 1,5s nebo 4s, když před boxy byla ztráta pod 1s😄

Priateľu poviem pravdu práve niektoré komenty mi tú radosť z win kazili ale potom som si povedal že na to kašlem a počkám kým sa vyčistí vzduch od emócií. Inak Maxo zamrzel keďže priateľka mu fandí :slightly_smiling_face:
Pekný večer :+1:

3 Likes

Ano, vždycky když vyhraje Lando, tak si vybavím tvůj nick a říkám si “ten určitě zase slaví,” jednou jak jsi tu zveřejnil fotku, když jsi na počest vítězství otevřel limitovaného MCL Jack Danielse :smiley: S přítelkyní soucítím :relieved:. V ten moment jak Verstappen skončil, tak jsem pomyslel, na ty obrovské skupiny domácích fandů, kteří se na to těší jakou dobu, utratíš peníze za ubytování, vstupenky a jiné věci a v prvním kole je “po závodě.”

3 Likes

No je to smutné a nepoteší to. Taký je šport. Ale už máte 4 bobule :grinning: a myslím splnené. Limitka bola pri prvom Landovom win. Ešte jednu mám. Tíško dúfam že to vynde. A ak nie tak sa nezbláznim . Na tom svet nestojí. Len niektoré zbytočné komenty zabolia.

3 Likes

Jak říkáš, ale víš jak to je, jak jednou ochutnáš, tak nechceš přestat :grin:

Osobně jsem na to dost zvědavý, protože ten Piastri vypadá, že ho nic jen tak nerozhází. Landovi ale tento závod na psychiku dost pomůže a je to otevřené pro oba.

3 Likes

DRS slubovali zrusit.
Je to skodlivy element, ktory bude buduci rok este rozhodujucejsi.