Ďalšie preteky musia byť posledná šanca pre Péreza, hovorí Button | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull naďalej vedie oba šampionáty, čo je pri súčasnej forme Sergia Péreza malý zázrak. Mexičan pozbieral za posledných šesť víkendov menej bodov než Nico Hülkenberg za posledné dva, čo je priam desivá štatistika. Pérez je očividne v najhoršej forme svojho života a otázka nie je či, ale dokedy to Red Bull bude tolerovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163196/dalsie-preteky-musia-byt-posledna-sanca-pre-pereza-hovori-button

Tak co? Zařízne RB Péreze?

• Ano zařízne.
  • Dá mu ještě šanci
  • Pérez se ze svých problému vylíže.

0 účastníci

Ale nejsem objektivní. Dala jsem ano, protože bych to sama udělala. Asi mám nějaké krvelačné sklony…

Já si naopak myslím, že sponzoři prosadí svou.

Může být. Někde by ale měla být hranice, kdy jenom peníze sponzorů přestávají stačit. To už by to celé mohli opravdu rovnou zavřít.

On to už má dávno spočítané, a pripravené testy Lawsona na aktuálnom monoposte sú jasným dôkazom. Už je to len o tom kedy presne to podla zmluvy môžu urobiť.

2 Likes

Hranice jsou, ale RB si obhájit svůj propad a na někoho se to hodit musí.

to už ani sponzory nedokažu zahraniť lebo nezabudajte že sponzory niesu hlupi nebudu preca sponzorovať niekoho čo je tak slaby naviše tu nejde len o pohar konštrukterov ale za umiesnenia su peniaze prvy berie najviac a tam su tieš pekne sumy perez ak neukaže ted posledne dva zavody pred letnou prestavkou niečo tak ho vymenia určite

Ja by som tam normalne skusil hodit Cunodu. Jazdi lepsie ako Ricciardo, neverim, ze by to bolo horsie od Pereza.

Problem pre Red Bull je v prvom rade zhorsena vykonnost ich auta, od Miami su za McLarenom a v Silverstone bol Verstappen az na poslednych patnast kol rychlostne dokonca aj za Sainzom.

Perez zajazdi bednu v dominantnom aute, ale co viac nez osme miesto od neho cakat v tesnom suboji troch-styroch timov?

Mozno si mal Red Bull dat zalezat na tom, aby si v Alpha Tauri drzal nejaku potencialnu nahradu, ale to, co tam sedi, je este horsie nez Perez. Tak maju holt smolu.

Tsunoda vie byt rychly, ale pride mi, ze s jeho prchkostou nezvlada tlak ani vo VCARBe. A co sa deje v RBR vedia len oni sami. Kym Perez chodil aspon na bodoch, fajn. Nikde nie je zaruka, ze inemu sa tam bude darit lepsie, Perez nie je prvy, co podava shitne vykony oproti Verstappenovi. Ale ked uz ani neboduje, stoji za zamyslenie dat sancu niekomu inemu. Nikto nevie, ako su postavene zmluvy

Tam je to asi neprůchozí kvůli vazbám na Hondu, se kterou RB končí. Možná by ho třeba museli vykoupit, a to zase neudělají. Nevím, to mě jen tak napadlo.

Albon by přiběhl hned. Ten na to čeká jak na smilování.

Lawson je nejistota, Tsunoda a Ricci na to nemají ke vší úctě.

A co daju za to, skusit ho tam dat na 3 preteky? ze 2 krat nezaboduje? stale mozno lepsie ako Perez v sucasnej forme :slight_smile:

Ja som Perezovi fandil, ale vysekat sa v prvej casti kvalifikacie je moc. Keby to bol izolovany incident, cert to ber. V Monaku tiez velku sancu nemal, tri miesta za Kanadu boli tiez blbost. Ale ta snura pochybnych vysledkov zacina atakovat neprijatelnu hranicu. McLaren ma lepsie auto, Mercedes sa dotiahol, Ferrari je za RBR ale Sainz i Leclerc su jazdecky pred Perezom, ale ostatni su daleko za touto skupinou, takze to osme miesto by som od neho minimalne cakal. To ma mat takmer vzdy + obcas pozitivne prekvapit a vyuzit chyb superov a sem tam skoncit vyssie. Nie robit vlastne chyby a koncit este nizsie.

Dobre, ale kym ho ma Red Bull nahradit?

Perez ma svoje slabiny, jednou z nich su dazdive a premenlive podmienky. Teraz sa v kratkom slede stretli tri dazdive vikendy, tak Perez nezabodoval. V Rakusku mal pentlu.

Jedno je jisté, takto to pro Pereze udržitelný není.

Možná klidně Albon… sice má smlouvu ve Williamsu, ale může tam být teďka ten navíc.

No Tsunodu nedaju lebo to predsa nie je ich pilot, uz to pochopte ze on je tam iba kvoli Honde, odide Honda a odide aj Tsunoda, podla mna nie je nic extra, urcite nie pilot do RB. Oni by tam chceli dat DR ale on je tragicky, je to skoda lebo sa tam dokonale hodi. Za mna by som tam dal Lawsona, velky talent

Ludia cpu do RBR sainza ci albona prosimta :smile: tsunoda je este v pohode