Já nevím proč tu furt popisuješ sám sebe.
AKTUÁLNÍ ZPRÁVY
Britský soud přijal žalobu Felipeho Massy ohledně mistrovství světa 2008 a případ bude projednán před soudem.
Potvrdil to Massův právník.
Ví někdo, proč je to zrovna v UK u soudu? Já myslel, že hlavní sídlo FIA je ve Francii a mělo to být u francouzského soudu
A o co mu teda jde? Odškodnění finanční a nebo o změnu vysledku v tom roce?
Opäť level základná škola z tvojej strany.
Pekný deň, hrkútajte si tu spolu o tom ako Alonso vyhrá titul v 2026. Keď tomu budete naozaj veriť tak napíšte, som otvorený stávke, že titul nevyhrá.
Chce pořádně proprat na veřejnosti jak FIA nekonala, a chce prachy s tím že se cítí být okradnutý mistr světa.
To nevím
Možná je to jedno.
Alonsa si vytahl první tady ty, pěkný den.
Ten se zase solidně rozložil 
Tohle přece musí být nějaká úchylka, přilítnout sem, prostřelit si obě nohy a zalézt. 
Tomu se říká debilita 
Část soudního sporu Felipeho Massy v kauze „Crashgate“ může být projednána před soudem, ale soudce mu sdělil, že soud nemůže „přepsat výsledek šampionátu 2008“.
Já to klidně přepíšu, za menší poplatek😄
Nevšiml sis, že do závodu vyjel Emil s téměř celým novým vozem včetně kompletní pohonné jednotky a s optimalizovaným nastavením podvozku?
Moudrý totiž ví, že volné nastavení na kvaldu a na závod je rozdílné jako nebe a dudy.
Je to jakýsi zmatený. Tak předně deska na podlaze určitě není ze sklolaminátu, jak je uvedeno v článku, ale v podstatě z překližky. Moc ten titam žhavit nemůžou, to by jim mohl shořet. Stejně tak mě napadlo, že ta tepelná roztažnost bude asi zanedbatelná. Chápal bych to tak, že spíš se bude rozpínat něco, k čemu je ten titan přidělaný.
preco nestavia vsetci podvozok do pretkov? V Brazilii sa predbieha lahko a ti hlupaci co to nastavia na quali predsa v pretekoch nebudu mat sancu.
Jedine ze by to bolo uplne inak…
Na podlaze byly titanové pásy aby třením o vozovku házely efektní jiskry zejména při nočních závodech, ale zrušili je když zapalovaly vyprahlou trávu u dráhy.
Všichni totiž hledají zlatou střední cestu, aby se zajel co nejlepší výsledek v kvaldě i závodě, když dnes se už nemůže měnit nastavení po kvalifikaci.
V Sao dělalo ještě větší rozdíl počasí, když někteří sázeli na suchý závod a jiní na déšť.
ta zlata stredna cesta na okruhu ako je Interlagos sa velmi blizi k cisto pretekovemu nastaveniu. Vsetci to vedia.
Tak v RB asi nevedia, když Emil nepostoupil ani z Q1 a pak mu kompletně překopali celý vůz, aby byl rychlý aspoň v závodě.