Preco? 15titanovychpasovin
Piloti podali špatné výkony. V závodě jsme mohli vidět, že to auto funguje velice dobře.
Vis Puffe, ja jsem zastánce jednoho starodávného pořekadla.
Ne podle peří, či slov, však podle činů poznáte je.
A upřímně Mohammeda už pár zainteresovanych z Evropy, ci Ameriky muselo brzdit. Toto, Liberty tuším i nějaké to bosstvo ze staré Anglie co odešloz FIA. Atd.
Takže nevím koho má za přítele Mohammed Ben Sulayem, ale za to vím koho ty nenávidíš až za hrob.
Takže se omlouvám, ale pokud se v konkretnim vlákně mihne současně tvůj nick, Max, případně Red Bull, tak k tvým komentářům přistupuji poněkud nevážně. 
Osobně bych se velmi divil, kdyby jsi zrovna ty věděl kdo je Benuv “the only friend”. 
Okej. Vyssie sice naznacujes nieco ine, ale okej 
Možná jsi ještě F1 nesledoval, když Ben běhal po paddocku, a říkal: “Im your only friend.”
V pořádku.
V závodě jsme viděli excelentní výkon Maxe, který bohužel pro Landa, poněkud zastínil jeho vlastní fantastický výkon.
Ja Puffe sleduji, závody, videa a komentáře lidí kteří formuli rozumnějí. A zde na fóru i komentáře lidí kteří tomu zase tak úplně nerozumí. 
Ale to kdo v paddocku koho líbá, kdo se s kým objímá a kdo komu vyznává nehynouci přátelství, to opravdu moc nesleduji. To velmi rád přenechám tobě. 

Asi to sleduješ malo.
Mají to fans Maxe nějaké pomotané, Masi dal Maxovi první titul a Ben se snaží o další Maxovi tituly 
Tak když jsem začínal, tak jsem taky sledoval hlavně formule. Časem zjistíš, že je v F1 velmi důležité, kdo koho objímá, a kdo koho líbá. Právě v zákulisí se dělají výsledky.
Jak říkal Roman Berbr: “Bez rozhodčích by byl fotbal moc férovej. A tím pádem nudnej.”
Čo sa týka Sulajema, zopakujem len svoj niekoľkokrát vyjadrený názor. Nemá na tej funkcii čo robiť, je brzdou F1.
Pak se diví, že někdo napíše FIABull.
Chce to prostě jen více sledovat no a nesnažit se zavírat oči i před tak zjevným jako bylo třeba Abu 21.
Že vám vstupuji do té líbačky…
Ona ta deska už nejni dřevěná??
Jestli ne, tak mi něco uniklo ve státě britském.
V článku je “sklolaminát “ 
Anebo je to jako s tim drevokocúrem. Taky všichni vědi, že jde o veverku, ale řekne se drevokocúr. :)))))
Ešte pár fotiek a máš kalendár na 2026. 
Ten plank už se nedělá dřevěný, je to kompozitní “plank” (skid block) a v F1 je nejčastěji z Permaglassu, což je právě laminát vyztužený skleněnými vlákny. Navíc už některé části mohou být kovové, např. titanové plíšky kolem referenčních děr…
Chm, tak vďaka za objasnění 
Co by ine robili, okrem urazok? Oni argumenty nepoznaju. 
Je rozdiel argumentovať a uraziť až na základe straty trpezlivosti z nechápavosti alebo zaujatosti druhej strany a urážať preto, že argumenty nemáš a urážka je úplne prvá.