Ďalší Markov masterplan? Lindblad poľahky ukoristil titul a má superlicenciu | Magazín F1 - F1online.sk

Keď Helmut Marko chce dostať talentovaného mladíka do Formuly 1, často hľadá veľmi originálne cesty, ako mu pomôcť. Rakúšan dáva pri komunikácii neraz najavo, že aj keď sú si všetky zvieratá v jeho akadémii rovné, niektoré sú rovnejšie. Dobrým príkladom je Arvid Lindblad, ktorý je v súčasnosti, aj podľa Markových slov, najväčšou nádejou v juniorskom programe Red Bullu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186221/dalsi-markov-masterplan-lindblad-polahky-ukoristil-titul-a-ma-superlicenciu

to bodovanie roznych serii na superlicenciu je strasny bordel.

3 Likes

Už vloni se psalo, že možnost výjimky z věku 18 let se hodí spíš Red Bullu kvůli Lindbladovi pro nasazení do letošních tréninků než Marcedesu a Kimimu. Jsem na něj hodně zvědavá, i když druhá půlka sezóny byla vloni fakt slabá. Čekám, že v r. 2026 vystřídá Júkiho, případně Hadjara, pokud by se opravdu neosvědčil.

Těmhle klukům přílišná popularita nesvědčí, ale když jsem ho na Tvou radu začal sledovat, tak se mi hodně líbil. Dokonce bych řekl, že má větší talent než Kimi.

To se těžko porovnává. Kimi měl tu cestu trochu jinou a vynechání F3 se podle mě muselo projevit. Kromě toho ani u hotových jezdců nemůžeš s jistotou říct, který má největší talent, vždycky bude x názorů a většina nějak podložených. Budu jim fandit oběma, vypadají jako šikovní kluci. I když Arvida jsem “objevila” myslím den předtím, než o něm tady vyšel článek, tak ho sleduju trochu žárlivě majetnicky :smile: .

Hezky si Arvida hlídej pod vlastními křídly. Já Ti taky pomůžu a budu hudrovat na každého kdo se o Arvida otře. :grin:

Já si myslím, že i my dokážeme odhadnout který jezdec má skutečně talent.
Já třeba sleduji jak jezdec umí na vodě, nebo jak rychle se dokáže chytnout v prvním trenálu, nebo na zcela nové trati. A dost mi to počínaje Jensonem vychází. Toho jsem jako prvního sledoval ještě dříve než se dostal do F1.

Hlavně už ať se začne. Ale blíží se to…

1 Like

Otevři dveře a koukni za roh. Uvidíš, že se startovní čára už formuje. :racing_car:

1 Like

Každoročně mám slovo" masterplan" už mnoho let spojené s úsměvnými prohlášeními Alonsa.
A teď najednou Dr. Marko…
Tentokrát se to už asi konečně povede :thinking:.