Ďalší krok v mojej kariére bude posledný, sľubuje Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen má zmluvu s Red Bullom platnú do konca sezóny 2028. Naplní ju? Holandský pretekár často opakuje, že vo Formule 1 nezotrvá do štyridsiatky a necháva nás v napätí ohľadne jeho ďalšej budúcnosti. V priebehu tohto roka s ním koketoval Mercedes, zatiaľ čo Red Bull sa bránil platnou zmluvou a kvalitným autom. Sám Max stojí uprostred a hovorí, že sa nevidí ako pilot ďalších dvoch alebo troch tímov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174274/dalsi-krok-v-mojej-kariere-bude-posledny-slubuje-verstappen

Kecá nesmysly.
Když se místní Alzáci ve frontě na polévku shodli že z Redbullu letos odejde, tak to přece musí být pravda.

Pani redaktorka, v roku 2014 už v politike nebudem…

3 Likes

Kazdy rozumny by nikdy vela neprezradil - ak chces hrat tu “velku hru F1” - tak treba vela diplomacie a aj to dviha cenu pilota… rozhodnutia sa varia tajne a dlhsie (teda vacsinou) a je to OK… to ostatne je na pobavenie a hlavne nech to vyraba “prachy” :grinning:

1 Like

Aj Hamilton kedysi viackrat vyhlasoval: Verim ze v 40tke tu uz davno nebudem.

To hovori ten co hovori, ze zostava v RB ale nevie co buducnost prinesie. Ako je uplne jasne, ze odide, skor ci neskor, prirodzene ze ho to tam nebude bavit cely zivot. Jedna zla sezona a bali kufre, tato zatial nie je najhorsia.

Z týchto vyjadrení sa nedá usúdiť nič. Jedine to, že Max nemá rád časté zmeny prostredia a kolegov okolo seba.

Podpíše nový kontrakt po vypršaní aktuálneho? Možno.

Náplní aktuálny kontrakt? Možno.

Ak by odišiel do iného tímu, tak tá spolupráca bude krátkodobá (1-2 roky) alebo dlhodobá (napr. 5 rokov)? Ktovie.

A navyše ľudia menia názory aj priority počas života.

Ak by mal 5-6 titulov, nezačalo by ho to lákať spraviť rekordných 8?

Nezačne ho ku koncu kariéry lákať titul s Ferrari ako v prípade Lewisa?

Možností je veľa. Keby si mám tipnúť, tak od 2026 Aston (Honda, Newey, prachy) alebo Mercedes podľa vyhliadok ohľadom nových motorov.

3 Likes

Jeden z mala rozumnych napadov autora tohto vyroku. Bohuzial to zasadne zlyhalo na prevedeni.

4 Likes

“zajtra bude slnečno, miestami prehánky a búrky”

3 Likes

VER to da na Jagra do 50ti za Red Bull.

Bylo to znasilneni ne flirt :rofl:

Ešte to môže dodržať.

Ja si vzdycky spomeniem na nejakeho ceskeho ministra pri covide kedy sa vyjadril ze Situacia bude lepsia, horsia, eventualne sa nezmeni :smile:

4 Likes

1 Like

Nejspíše si uvědomil, že v žádném jiném týmu nad ním nikdo nebude držet ochranou ruku jako Helmut v Red Bullu.