Ďalší 17-ročný pilot v F1? Lindblad dostal superlicenciu | Magazín F1 - F1online.sk

@helmutko Ještě jeden rekord myslím pořád drží, nejrychlejší pokuta :smile: . Při debutu v Turecku dostal hned v prvním tréninku za 9 sekund pokutu za porušení rychlosti v boxech…

2 Likes

Najmladší MS

Ale nemyslím,že bol až tak mladý

A podľa mňa aj za tých 20 rokov sa F1 zmenila

To určite ísť do toho musí

Len dúfam,že RB sa mu trošku povenuje a najmä potom mu dá čas a priestor aj na chyby

1 Like

… hej, som počul. Ak Marc Marquez z akéhokoľvek dôvodu nezíska teraz titul, v 2026. to pri “Stopiem” bude mať sakra ťažké.

1 Like

… si piš, že hej.

1 Like

este sa uvidi ako si zvykne na tu motorku. Ved testy uz mal pred par rokmi a Yamaha ho nezobrala. Ale na BMW si zvykol bravurne tak snad sa mu bude darit. Dalsia vec je vykonnost Yamahy. Neverim, ze Toprak je rychlejsi ako Quartararo.

1 Like

Vtedy to neboli testy. Dali mu nejakú mašinu, kde mu neboli schopní upraviť ani posed, stupačky … Toprak je výška 190 a navyše, si všimni, sedí ináč, než väčšina ostatných jazdcov.

1 Like

ok, to som nevedel

Jeho dominancia sú brzdy, prejazd zakrut šmykom, čo veľa krát mu umožní dostať sa pod súpera tam, kde ho nečaká.

1 Like

230 metrov na prednom kolese pri brzdení tuším z 250 na 90 v 2022 v Moste. A potom, že od čoho má deravú čižmu aj s ponožkou.

1 Like

A na formule ještě koukáš?
Nebo jsi na to úplně zanevřel?

Nezanevrel. Aj včera som čumel, síce len na jedno oko, lebo boli u nás vnučky, tak som ani nič nepočul . Všetko podstatné až potom, v noci.

2 Likes

Včera to byl pěkný závod.
Minulé byly nic moc.

1 Like

… až na toho svišťa. Že práve Lewis.:weary: