@helmutko Ještě jeden rekord myslím pořád drží, nejrychlejší pokuta . Při debutu v Turecku dostal hned v prvním tréninku za 9 sekund pokutu za porušení rychlosti v boxech…
Najmladší MS
Ale nemyslím,že bol až tak mladý
A podľa mňa aj za tých 20 rokov sa F1 zmenila
To určite ísť do toho musí
Len dúfam,že RB sa mu trošku povenuje a najmä potom mu dá čas a priestor aj na chyby
… hej, som počul. Ak Marc Marquez z akéhokoľvek dôvodu nezíska teraz titul, v 2026. to pri “Stopiem” bude mať sakra ťažké.
… si piš, že hej.
este sa uvidi ako si zvykne na tu motorku. Ved testy uz mal pred par rokmi a Yamaha ho nezobrala. Ale na BMW si zvykol bravurne tak snad sa mu bude darit. Dalsia vec je vykonnost Yamahy. Neverim, ze Toprak je rychlejsi ako Quartararo.
Vtedy to neboli testy. Dali mu nejakú mašinu, kde mu neboli schopní upraviť ani posed, stupačky … Toprak je výška 190 a navyše, si všimni, sedí ináč, než väčšina ostatných jazdcov.
ok, to som nevedel
Jeho dominancia sú brzdy, prejazd zakrut šmykom, čo veľa krát mu umožní dostať sa pod súpera tam, kde ho nečaká.
230 metrov na prednom kolese pri brzdení tuším z 250 na 90 v 2022 v Moste. A potom, že od čoho má deravú čižmu aj s ponožkou.
A na formule ještě koukáš?
Nebo jsi na to úplně zanevřel?
Nezanevrel. Aj včera som čumel, síce len na jedno oko, lebo boli u nás vnučky, tak som ani nič nepočul . Všetko podstatné až potom, v noci.
Včera to byl pěkný závod.
Minulé byly nic moc.
… až na toho svišťa. Že práve Lewis.