Cunodov príchod do Red Bullu blokoval Newey, naznačuje Helmut Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Topiaci sa aj slamky chytá. Tak môže pôsobiť povýšenie Júkiho Cunodu do Red Bullu po tom, čo ho rakúsky tím dlhé roky celkom ignoroval. Dnes však vedenie stajne vykresľuje Japonca v celkom inom svetle a dokonca časť zodpovednosti za to, že Cunoda sa v Red Bulle nepredstavil skôr, presúva na plecia Adriana Neweyho.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192993/cunodov-prichod-do-red-bullu-blokoval-newey-naznacuje-helmut-marko

Newey blokoval Tsunodu.
Co všechno se v tomhle šapitó nevymyslí. :joy::joy::joy:

3 Likes

Adrian je rasista na Asiaty nebo? :grinning:

Asista na staré kolená :smiley:

2 Likes

Tohle mi uplne teda nedava hlavu ani patu. (: Snad bude i vyjadreni od Adriana.

2 Likes

…NEWEY…má novú manželku…:thinking:

Marko je starý

Poznám zopár ľudí ktorý vedia byť mstivý ale toto mi naozaj príde zase raz scestné. Naozaj Adrian tak nepôsobí.

3 Likes

Marko drzi linii, spravne kdyz chces neco dokazat nesmis uhnout. :sweat_smile:

1 Like

chudák Yuki…ak v RB nepresvedčí,bude na tom podstatne horšie ako Liam,bude to konečná v F1…

Jojo, velkej chudak. Dostal misto v mistrovskym tymu, jaka to drzost…

chápem,že si nepochopil pointu môjho príspevku ale nečudujem sa…

Pochopil, ale je to blbost. Cunoda je vrcholovej sportovec a na takovou prilezitost cekal celej zivot. To, ze par panicu na internetu si mysli, jak mu vlastne red bull uskodil, na tom nic nemeni.

:rofl: jasné,nepochopil si…na Yukiho je už teraz vytváraný oveľa väčší tlak ako na Liama a ak ho neustojí,nebude mať na ružiach ustlané…ja by som bol rád,keby sa uchytil a možno to aj v pár prípadoch Maxovi natrel,len nemám príliš veľké očakávania…uvidí sa v sobotu v kvalifikácii,či Yuki to neposlušné dieťa ( monopost RB) ukočíruje…to,že si panic,nemusíš vykrikovať do celého sveta,my to dobre vieme… :rofl:

No a? Cunoda s tim urcite pocita, ze na nej bude vetsi tlak. Stejne jako fotbalista, kterej prestupuje ze Sparty do Premier league… Takze vlastne, kdyz sel Petr Cech do Chelsea, tak mu vlastne chteli uskodit a znicit karieru…

To je moc pěkný, když to řekne takhle. :smiley:

2 Likes

Petr Čech šiel do Chelsea ako dvojka,ktorá si zachytá v pohári a bude čakať na lavičke,kým dostane príležitosť…Yuki je hodený do najhlbšej vody a uvidí sa či to upláve…ja verím,že áno,Yuki je sympaťák,len tí,čo od neho hneď očakávajú výsledky,sympaťáci nie sú…

Vsak Cunoda bude taky dvojka. Pochybuju, ze od nej nekdo ceka, ze hned vyhraje zavod a titul :smiley:

lenže Čech čakal na lavičke,kde sa od neho výkony neočakávali a Yuki ten výkon podať musí…navyše si Čech a ani nevieš,že Petr Čech šiel do Chelsea z Rennes,nie zo Sparty… :rofl: jeho kariéru som pozorne sledoval,tak si pamätám…

takze Cech Cech je ako Cunoda Cunoda :crazy_face:

Tymto rozpravkam hadam nikto neveri :smiley: