Cunoda verí, že Red Bullu zamotal hlavu. Z jeho spätnej väzby bol vraj ohromený | Magazín F1 - F1online.sk

Júki Cunoda sa konečne dočkal svojej premiéry v Red Bulle. Prišla po skončení ročníka na posezónnych testoch v Abú Zabí, kde si vyskúšal monopost RB20 a vraj mu celkom vyhovoval. Zatiaľ čo vedenie stajne rieši otázku, ako naloží s ročníkom 2025, Júki Cunoda verí, že si zvýšil šance aj excelentnou spätnou väzbou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184073/cunoda-veri-ze-red-bullu-zamotal-hlavu-z-jeho-spatnej-vazby-bol-vraj-ohromeny

Koukám, že v RBR je tohle tlachání kulturou

Moj zlaty Yuki… si rozkosny :smiley:

2 Likes

Yuki na ten redbull hezky tlačí přes media. Škoda že tam nikoho nezajímá a až půjde Honda pryč, půjde taky.

Ja som za to aby ho skusili posadit do RB. Pri vykonoch Pereza naozaj nemaju co stratit. Keby tam sedel celu sezonu 2024, urcite by neskoncili horsie ako 3 v PK.

U Tsunody je to čistě o tom, jak moc RB věří projektu RBPT… Pokud hodně, tak bohužel pro něj nemá nárok, ale pokud mají nějaké pochyby a třeba v zákujlsí jednají s Hondou o prodloužení smlouvy, tak pak to bylo hned trochu jinak.

Len to nie.juki už aj tak nadsluhuje

1 Like

ak ide o chlapcov z kadra Red Bullu, tak je dvojka, cisto sportoveho hladiska urcite, dokaze podavat dobre vykony ale na druhej strane, hrozi ze hocikedy v pretekoch v zapale sutazenia zostreli princa Maximiliana, co sa u Pereza nestavalo kedze sa na trati velmi nemali kde stretnut

Takže:
image
Možná bychom si mohli zatipovat, kdo bude v příštím roce jezdit vedle Maxe v RBR:

• Júki Cunoda
  • Liam Lawson
  • Sergio Pérez
  • někdo jiný

0 účastníci

3 Likes

Norris, Russell, Sainz. To by bylo hezký.

Ty alternativy místo Peréze jsou stejně nudné jak Peréz.

2 Likes

Ale jsou reálné. Ty zajímavější moc reálné nejsou, ale nakonec můžou být “někdo jiný” :slight_smile: .

Teď je vlastně rovnice.

Jestli je Lawson, Tsunoda a spol. lepší než Péro s 30m.

Laskovani Red Bullu s Yukim jen nastinuje, ze s motorem 26 to nejde dost dobre, proc neudelat nenapadny dojem na Hondu :yawning_face:

Musíš odečíst ty ztráty z PK.

Když mohl být Yúki dobrou dvojkou pro Gaslyho, tak proč by nemohl být i pro Emila.
Nikdo neočekává, že by mohl Yúki Emila nějak ohrozit, proto mu prohra s Emilem nijak neublíží. Stejně by v RB byl pouze jeden rok dokud jim bude dodávat motory Honda.

Mezitím se může Lawson pohodlně otrkat v Toro Rosso a ukázat co v něm skutečně vězí. Post v RB by mu nejspíše hodně ublížil.

anonymna anketa nema ten spravny glanc :grin:

2 Likes

Je právem každého hlasovat anonymně zcela svobodně!!! Ale na rovinu - já jsem to jenom blbě nastavila, už jsem nedělala anketu ani nepamatuju :smile: . Teď se mi dokonce podařilo smazat příspěvek a nevím jak, zdá se, že jsem čím dál neschopnější…

2 Likes

Já bych byla pro, ale jestli to tak berou i v RB je otázka. Vlastně jsem ještě sama netipovala, budu se muset taky zamyslet.

Přirozenější je dát do RB Lawsona se kterým RB nejspíše počítá s delší spolupráci, ale svým přístupem “vše pro Emila” by Lawsonovi ublížili úplně stejně jako Pérovi, Albonovi i Gaslymu a zničení čtvrtého jezdce v řadě by už hodně bilo do očí.

Což o to, jak by to působilo navenek jim může být ve finále jedno. Záleží taky na tom, v jaké formě bude RBR v následujících sezónách. Pokud by nebyli přímo v boji o titul, mají trochu víc rozvázané ruce pro lepší vyzkoušení jezdců.