Cunoda: So mnou by bol Red Bull v šampionáte vyššie, ale tam rozhoduje aj politika | Magazín F1 - F1online.sk

Nenápadný hrdina Veľkej ceny Las Vegas? Júki Cunoda skončil v kvalifikácii v Nevade medzi oboma McLarenmi a len stotinky ho delili od zdolania Landa Norrisa. Japonský pretekár opäť o míle zdolal Sergia Péreza, ale jeho meno sa v prestupových špekuláciách naďalej neobjavuje, čo Júkiho dosť očividne frustruje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/181077/cunoda-so-mnou-by-bol-red-bull-v-sampionate-vyssie-ale-tam-rozhoduje-aj-politika

Tsunoda to už možná má taky spočítané, když si dovolil takhle rozvázat jazyk.

Júki je podle všeho jenom součást dohody s Hondou a podle toho se jeho osud bude odvíjet. Je to vůči němu nespravedlivé, na druhou stranu by se jinak možná do F1 vůbec nedostal. Povýšení bych mu přála, ale že s ním do áčka nepočítají je zjevné.

Však se už Honda ohradila, že Yúkimu aspoň mohli dovolit se svézt v pořádném voze. Po letošních výkonech by si svezení ve voze RB zasloužil.

Ohrazení se asi stačit nebude. Ale třeba se přesune do Astonu, dávalo by to smysl.

Yuki mě nikdy extra neoslovil, ale líbí se mi jeho přístup. Tahle průbojnost mi je velmi sympatická, ale obávám se, že by ho tam rychle srovnali do latě.

Akorát mám obavy, že s koncem Hondy skončí u RB i Yuki.

1 Like

S Alonsem sice prodloužili smlouvu, ale kdo ví jak moc ho těší se současným vozem jezdit.
A mladý Stroll? U něj taky není žádné nadšení vidět.
Nechme se překvapit, ale taky vidím budoucí působení Tsunody v Astonu.

Do sezóny 2026 se může stát věcí.

26 je už za rohem. Do měsíce a roku Lomikare. :slightly_smiling_face:

jeden z najmenej docenenych jazdcov v F1. urcite lepsia dvojka ako perez by bol.

Tsunoda rozhodne nie je zly pilot, ale o politike by som pomlcal… Jeho tam tiez zobrali len kvoli politike a vztahom s automobilkou. Bez toho by sa zrejme tazko dostal do F1. Tak ako vsetci piloti z JPN za posledne dve dekady…

2 Likes