Liam Lawson sa už na druhej veľkej cene dostal do súboja, ktorý vyústil do kontaktu. Po Carlosovi Sainzovi sa naňho sťažoval Júki Cunoda, ktorému kolízia z Variante della Roggia pokazila zvyšok nedele. Snaha dostať sa do najlepšej desiatky bola po kolízii celkom márna. Do cieľa dorazil trinásty.
To je výborné. Juki išiel dobre a bojoval o body. Na trati sa v rovnakom čase na rovnakom mieste stretne s Liamom, ale ten podľa Jukiho nebojuje o body.
Juki o Liamovi:
Hovorí Juki, ktorý mal 2 incidenty v jedných pretekoch.
Nepozdáva sa mi čo urobil Liam Carlosovi minule, ani čo urobil Juki Liamovi, ani čo urobil Carlos Oliverovi. Tieto situácie nemuseli skonči haváriou. Ten čo je vpredu si niekedy robí čo chce a vôbec nehľadí okolo seba. Potom to tak dopadne. Minule sa Carlos pekne dostal vedľa Liama, Liam sa pekne dostal vedľa Jukiho, Oliver bol stále vedľa Carlosa. Keď sa ten vpredu rozhodne, že sa idú zraziť, tal sa jednoducho zrazia. Kedysi dávno Charles a Sebastian v Brazílii - k čomu sú dobré keď ten voredu naráža do toho vzadu? Za mňa je škoda že sa dejú také manévre. Ten kto je vpredu niekedy vyradí obidve autá. My potom vidíme menej akcie na trati. Podľa mňa je škoda, že do seba takto búrajú.
Tak Lawsonovi tam moc místa nenechával, přesně tak na šířku auta. Ale ve chvíli kontaktu už měl Lawson na pravé straně místa hromadu a netuším proč zatočil do Tsunody.
A potrestání Bearmana? Opět joke. Ano, pokud nechceme vidět předjíždění, tak ať pokračují v tomto komisařském cirkuse. Porovnejte s minulým rokem a souboj obou McL. A to tam navíc Piastri přiletěl z daleko větší dálky.