Cunoda napriek problémom bodoval: Toto som veľmi potreboval | Magazín F1 - F1online.sk

Piloti Red Bullu sa len málokedy môžu tešiť z deviateho miesta. Júki Cunoda však na to má pádny dôvod. Okrem toho, že na veľkých cenách už dlho nezískal ani bod, sa mu to konečne podarilo po veľmi ťažkej nedeli plnej problémov a smoly.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211997/cunoda-napriek-problemom-bodoval-toto-som-velmi-potreboval

Cunodovi by najviac pomohlo auto Racing Bulls. Toto bol pribeh “ako sa slepe kura dostalo k zrnu”. Ak mu to pomohlo fajn, lebo to hrozna agonia.

1 Like

to áno, ale ako tí pred ním sa zameriava na maxa a nie na seba a celkové výsledky, tak aj dopadne

By ma zaujimalo, aky vysledok by vedel v takom Racing bulls dosiahnut Verstappen… ci by nahodou nedokazal bojovat aj o titul…

Má to vše velmi jednoduché vysvětlení. RB po prů■■■■ s rozpočtem musí šetřit. Výroba dílů není zadarmo. A tak to odnáší Cunoda. RB se tváří, že jde o průser Cunody, ale ne zcela. RB šetření nepřizná, Horner byl hodně ješitný a i nyní nechce RB přiznat, že nemá na díly pro Cunodu. Navíc vývoj na rok 2026.
Nevím to jistě, ale nabízí se tohle jednoduché a vcelku logické vysvětlení.

Ja mam tuto teoriu uz dlhsie myslim si ze aj s perezom to robili ze na nom setrili kvoli cost capu