Cunoda je v tomto roku po mentálnej stránke na inej úrovni, hovorí Bayer | Magazín F1 - F1online.sk

Júki Cunoda je možno najpríjemnejším prekvapením úvodu sezóny 2024. Japonského pretekára mal „spláchnuť“ Daniel Ricciardo a vydláždiť si tak cestu do Red Bullu, ale momentálne všetko vyzerá inak. Cunoda sa stal lídrom tímu na trati a najlepším pilotom „zvyšku sveta“. Spokojný je aj generálny riaditeľ stajne RB Peter Bayer.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/150007/cunoda-je-v-tomto-roku-po-mentalnej-stranke-na-inej-urovni-hovori-bayer

Z mončičáka sa postupne stáva samuraj.

Je otázka, kdy bude kamikadze?

Samuraj byl ochrance sveho vladce, koho chrani Tsunoda nevim, jede dobre ale musim se smat, velebit seste misto :dizzy: kdy uz skonci modra nuda.

Na to tam uz je Russel

Russell už je kapitola sama o sobě, ten kluk se dostal mentálně někam, odkud cesta bez pomoci nevede podle mě

Na Russelovi je smutny, ze crashuje v nespravny cas na nespravnym miste.

Pravdu pises. Voltaren Botas to nazorne predviedol u Madarov a G-boy sa ma este co ucit.

Myslel jsem napalit to do Suchara, treba po startu.

Držím mu palce už jenom kvůli tomu příkladu, že nestačí mladé jezdce vzít kvůli penězům, jménu atd., marketingově vytěžit, vykopnout, protože jsou k ničemu a dělají jenom škody, potom se divit jako divizny, že nejsou jezdci a recyklovat původně odložené. A ještě jednou všechna čest Franzi Tostovi za tu práci, kterou si s ním dal.

2 Likes

Mě by potěšilo, kdyby ukázal, že je lepší než Kobayaschi.

Uvidíme, jakou šanci ještě dostane. Zatím je to řekněme slibný středopolista, těžko říct, jaké bude mít možnosti ve škatulatech, které se dají očekávat. Sainz, Gasly, Ocon, k tomu možná Antonelli, Bearman, Lawson, na druhou stranu už trochu přesluhuje Bottas, co bude s Ricciardem…

Pokud Honda do F1 nepřitáhne jiný nadějný talent, který by Yúkího nesmetl z lopatky, tak se o sedačku obávat nemusí.

No jo, ale kde? Pokud by si ho Honda nedala jako přímou podmínku v AM, což asi ne, tak by byla spíš šance se přesunout aspoň na chvíli do týmu, který se třeba i hledá, ale není v pozici juniorky RB. To je taková slepá ulička, pokud ho nechtějí do RB 1.

Honda udržela TR atd Tsunodu i po ukončení původní smlouvy, tak si nemyslím, že by se svých požadavků jen tak jednoduše vzdala.
Stále máme možnost, že Honda může v jistých případech prodloužit smlouvu s RB a Visa, takže by Yúki zůstal na stejném místě a nikdo by se nad tím nepozastavil.

No jo, ale to není pro závodníka žádná perspektiva, i když Júki teda má přání mít restauraci, ne vyhrát mistrovství světa :smile: . TR nebo jak si teď říkají bude pořád jenom béčko RB bez velké šance na posun, může maximálně náhodou vyhrát. To by se musel změnit celý charakter týmu.

Kvelb od McDonalda si může pronajmout už teď.
Stejně by od něj nikdo neočekával jinou vaječinu než z prášku. :grin:
Promiň Yúki. Nedalo mi, abych si do Mekáče nekopnul. :grin:

1 Like