Cunoda jazdil s poškodeným autom, záver prvej časti sezóny však hodnotí pozitívne | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull sa na letnú prestávku nenaladil najlepšie. Max Verstappen vybojoval len dva body a Júki Cunoda skončil hlboko v poli porazených. So stratou celého kola obsadil sedemnáste miesto, čo pripisuje aj poškodeniu monopostu, ktoré utrpel v priebehu veľkej ceny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210573/cunoda-jazdil-s-poskodenym-autom-zaver-prvej-casti-sezony-vsak-hodnoti-pozitivne

To je smůůůůla, už tak to má těžký a najednou opět náhlý poškození z ničeho nic, jako by někdo zmáčknul čudlík nebo co, fakt smolař.

2 Likes

:scream:

…jen si představuju jaký to je jezdit za RB no.2. :face_with_spiral_eyes:

3 Likes

Je to ryzí slast :heart_eyes:

2 Likes

2 Likes

Asi take ako jazdit za Mercedes no.2 a testovat motory pre no.1 alebo za hociktory iny tim, ktory by sa ocitol v podobnej situacii, a teda ze jednotka ma vyraznu prevahu a bojuje o dobre umiestnenia, zatial co dvojke nejde v podstate o nic.

Situs priniesol ciapky aj pre svojich kamosov. :grin:

1 Like

Ty se máš, snad ti budou sedět :smiley: :ok_hand:

3 Likes

Nechapu proč chce vypadat jako žalud. :man_shrugging:

3 Likes

Aby u něj odpovídal zevnějšek tomu vnitřku :+1: :smile:

3 Likes

Cunoda, zdá se, bude docela výřečný. :thinking:

3 Likes

Jj, mohl by něco zajímavého pustit až nebude smluvně vázán :smiley:

3 Likes

…jinak, zdá se to jen mně nebo od té doby, co byl vyhozený Horner, tak i Helmut nějak ztichnul? :thinking: Však tu s nim nejsou žádný články. Přitom je to nejlepší 80+ poradce přeci. Discord_xMdVPGA28x

3 Likes

Nemá čas, nikdo tam, rozdělujou si funkcičky a pravomoce :sunglasses:

3 Likes

To by ale pak mohlo vysvětlovat, proč víc mluví Yuki. :thinking:
“what a session”.

3 Likes

Jeden komentik a ufoni maju zase co riesit na xy prispevkov. :grin:

Dajte si sliepocky moje. :chicken:

Btw kde mate šárkyho? @Shark mama ťa zamkla v izbe a vypla wifi po tom včerajšom výstupe tu? :clown_face:

Kamo užívejme si chvilku klidu

1 Like

Trochu mimo téma.
někdy před čtyřiceti léty jsme jeli na dovolenou v kempu na Vranově dvě auta. Já vezl holky a jeden z kluků měl grunt a ve stodole hromadu zrní. Z okna jsem vzal litrovou konzervu z níž jsem vytřel pavučiny a nabral do ni holkám trochu zrní na cestu.
Jelikož to byly fajn baby pro každou čurinu, tak mě neuklovaly, ale braly to jako fajný fór.

Později na Vranově u restaurace Skleník jsme trochu zrní odsypali na talíř a nabízeli všem holkám-ženám které šly kolem s pobídkou ať si s námi klovnou.
Kupodivu většina holek si klovla ráda, ale našly se i krákory, které daly přednost krekerám.

1 Like

Fajna prihoda. Kazdy ma rad baby, ktore su za kazdu srandu. :slight_smile:

Ja tu takto obcas hodim “zrno” zelenym ufonom a oni dobehnu ako sliepky z celeho dvora rovno ku mne a zobu a zobu aj ked ja uz tu nie som. :joy:

1 Like

:grin:
Počkej, teď si tě podají. :grin:

1 Like