Cunoda: Jasne mi povedali, že hlavnou prioritou je Max | Magazín F1 - F1online.sk

Tak tuto kapelu sme so spoluziakom pocuvali este ako 19rocni… zaciatok vysky. Este aj dnes si sem tam pripomeniem… skvele spomienky :grinning:

1 Like

Mam rad celou desku, v hlavni roli Helmut a Hilda…:crossed_fingers:

1 Like

Tak to jednoznacne :grinning::grinning::grinning::grinning:

1 Like

Mal som aj v aute kazetu - tu som zodral :rofl:

2 Likes

Dneska mam v planu si celou desku pustit, taky po dlouhe dobe :boom: mam ji na iTunes :wink:

1 Like

Jo-jo, ja sem tam idem doma stariny - len zena sa vzdy na mna cudne diva ked radostne vyspevujem Helmut V koupelně :rofl::rofl::rofl::rofl:
2x do roka doslova na samote u lesa s kamosom z prejdeme kopec takychto skvelych kapiel kym sa vecer vytiahne gitarka a dobre vinko :grinning: a vitame ranne slnko

3 Likes

Skvele! Sezona zacina, ja slavim Novy rok na Velikonoce :rofl:

1 Like

“Je to prekvapujúce, ale ešte mi nevolal. Je to veľmi nezvyčajné. Nie som si istý prečo.

uz jsem to psal minule a napisu to znova , ja byt Jukiho PR managerem tak se dam na drahu alkoholika :rofl: Ponevadz neni nic dokonalejsiho nez rozmazavat osobni problem se svym "chlebodarcem"pres media :sunglasses: no kamikaze hadr

1 Like

Ona se hlavně rozbírá kdejaká pitomost… Pro pamětníky a klasiky, tohle je závažná zpráva typu “Saturnin nepozdravil tetu Kateřinu a Milouše urazil” :smile: . Těm, kdo tuto klasiku neznají, se omlouvám.

3 Likes

Mas pocit, ze bol Max protezovany niekedy, ked nebojoval o titul? :smiley:

Ved ani nebolo kedy ho poriadne protezovat, lebo uz roky mu kolega nebol ani na blizku a v tych par pretekoch, ked sa Perez dostal dopredu (ci uz vinou techniky ako v Saudskej alebo vlastnou zasluhou ako v Baku), tak nikdy Maxa pustit nemusel a nechali to na nich a Perez vyhral. :slight_smile:

Je videt ze RBR se poucil. Na pripadu Liama si overili, ze rict pilotovi, nemusis se ho-nit ( to je des ten autocorect) s Maxem soustred se na sebe a na svuj vyvoj, nemusi stacit.

Tak ted to rekli Yukimu natvrdo. Nemas uroven Maxe. Max neni tvuj souper, soupere mas v ostatnich. RBR chce titul a ma jasnou predstavu jak ho dosahnout. To je za me bezva. Sezona bude skvela. At uz dopadne jak chce.

Skvele jednicky ve dvou teamech a bitva o pozici ve dvou dalsich s nemene skvelymi jezdci.

1 Like