Tak tuto kapelu sme so spoluziakom pocuvali este ako 19rocni… zaciatok vysky. Este aj dnes si sem tam pripomeniem… skvele spomienky
Mam rad celou desku, v hlavni roli Helmut a Hilda…
Tak to jednoznacne
Mal som aj v aute kazetu - tu som zodral
Dneska mam v planu si celou desku pustit, taky po dlouhe dobe mam ji na iTunes
Jo-jo, ja sem tam idem doma stariny - len zena sa vzdy na mna cudne diva ked radostne vyspevujem Helmut V koupelně
2x do roka doslova na samote u lesa s kamosom z prejdeme kopec takychto skvelych kapiel kym sa vecer vytiahne gitarka a dobre vinko a vitame ranne slnko
Skvele! Sezona zacina, ja slavim Novy rok na Velikonoce
“Je to prekvapujúce, ale ešte mi nevolal. Je to veľmi nezvyčajné. Nie som si istý prečo.
uz jsem to psal minule a napisu to znova , ja byt Jukiho PR managerem tak se dam na drahu alkoholika Ponevadz neni nic dokonalejsiho nez rozmazavat osobni problem se svym "chlebodarcem"pres media
no kamikaze hadr
Ona se hlavně rozbírá kdejaká pitomost… Pro pamětníky a klasiky, tohle je závažná zpráva typu “Saturnin nepozdravil tetu Kateřinu a Milouše urazil” . Těm, kdo tuto klasiku neznají, se omlouvám.
Mas pocit, ze bol Max protezovany niekedy, ked nebojoval o titul?
Ved ani nebolo kedy ho poriadne protezovat, lebo uz roky mu kolega nebol ani na blizku a v tych par pretekoch, ked sa Perez dostal dopredu (ci uz vinou techniky ako v Saudskej alebo vlastnou zasluhou ako v Baku), tak nikdy Maxa pustit nemusel a nechali to na nich a Perez vyhral.
Je videt ze RBR se poucil. Na pripadu Liama si overili, ze rict pilotovi, nemusis se ho-nit ( to je des ten autocorect) s Maxem soustred se na sebe a na svuj vyvoj, nemusi stacit.
Tak ted to rekli Yukimu natvrdo. Nemas uroven Maxe. Max neni tvuj souper, soupere mas v ostatnich. RBR chce titul a ma jasnou predstavu jak ho dosahnout. To je za me bezva. Sezona bude skvela. At uz dopadne jak chce.
Skvele jednicky ve dvou teamech a bitva o pozici ve dvou dalsich s nemene skvelymi jezdci.