Cunoda: Jasne mi povedali, že hlavnou prioritou je Max | Magazín F1 - F1online.sk

Rozdelenie úloh v Red Bulle nemôže byť jasnejšie. Vedenie červených býkov dalo Júkimu Cunodovi pred jeho príchodom prednášku o tom, že do tímu ho nezavolalo zbierať víťazstvá a porážať Maxa Verstappena, ale pomôcť mu získať majstrovský titul. Cunoda konštatuje, že hierarchii v stajni rozumie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193049/cunoda-jasne-mi-povedali-ze-hlavnou-prioritou-je-max

2 Likes

To je tak zvlaštní tým…

7 Likes

Dříve se psalo, že Helmu dal sedačku tomu, nebo tomu. Taky se psalo, že Helmut zase někoho vyhodil.

Dnes se už ale píše že Hrorner a Helmut s nějakým jezdcem podepsal.

Skoro mi to připadá jako kdyby někdo šel nakupovat a měl sebou dítě.

Tak to muselo byt vsem jasny. Cunoda nez se rozkouka, tak to potrva a pokud chcou vyhrat titul, bude to Max. Vsechno ostatni je jen hysterie mistnich panicu.

Ach jo tohleto, doufám že tímhle stylem už budou mít po ptákách. Cunodo, jeď si to svoje a na tyhle jejich žvásty z vysoka tentuj!

3 Likes

krátké a výstižné.

1 Like
1 Like

Povedal to takto narovinu nejaky iny Maxov kolega ?

GRAHAM neni Maxuv kolega.

2 Likes

nalejme si cisteho, ak to teraz v suzuke juki rozbije o prvy mur, co zas neni uplne nerealne, tak bude red bull muset vysolit nelen za nahradne diely, ale rovno aj za zdvojnasobenie verstapenovej zmluvy, kedze ich v tom momente bude drzat za gule tak, jak len clovek cloveku dokaze.

vybodni sa na Maxa, jazdi si svoje, nechod na/d 100% svojich sil a bude dobre. Snaz sa porazit vsetkych ostatnych, Maxa nechaj Maxom. A keby nahodou pride k situacii Barichello-Msch, resp. Chuck Norris-Piastri v Madarsku, tak Maxa pred seba NEPUSTI!!! V japonsku urcite nie!

2 Likes

Taka situacia urcite nenastane.

2 Likes

Aj pre mna je nepochopitelne, ze sa prioritou nestal Lawson alebo Tsunoda.

5 Likes

A nielen tím, ale aj mnohí jeho fanúškovia.

1 Like

Budujte v sebe dalej nenavist, urcite vam bude lepsie

2 Likes

Tým nemůže fungovat rovnoceně s oběma jezdci? Třeba u McL nebo zatím u Ferrari to na větší problém nevypadá.

2 Likes

Vedle si mi psal něco o formě komunikace. Taky ti dám feedback: jestli se nechceš pouštět do hádek o tom, kdo co psal atd. Tak si těch lidí prostě nevšímej.

1 Like

To napíš Cunodovi. Či?

1 Like

Tak to ulahci a nereaguj