Tiez si nemyslim, ze by mal na top tim, ale koho tam mali dat? Lawson ma este potencial rast. Yuki je uz na urovni, z ktorej velmi neporastie. Ja by som tam najradsej videl Hulka. Idealna dvojka v sucasnej situacii.
Kazdy, kto podpise vedla Maxa :
- Riskuje celu svoju doterajsiu karieru ako v ziadnom inom teame F1
- Musi mat poriadne gule
Ano suhlasim, Hulk je jeden z pilotov, ktori celu karieru jazdia nadpriemerne a nikdy sa nepozreli do top stajne. Skoda, ze po 2016 sa nedostal na rosbergove miesto.
… alebo nema inu moznost. co bol pripad Pereza a vlastne aj vsetkych pred nim.
Kolko pretekov vyhrali vo vitaznom aute Benettonu jazdci v 1996 ?
Ani jeden jediny.
Stazovali sa dokola na to, ze auto je stavane na Michaela a neda sa s nim jazdit.
Som si isty, ze to iste sa deje v RB.
Velice správná připomínka.
RB čeká velice náročný přechod k vlastním motorům. Proto nejspíše opravdu veškeré investice bude vrážet do vozů 2025 a Lawson bude v týmu tím posledním koho si RB bude všímat.
Bojím se, že Lawsonová vstupní pozice bude mnohem horší, než nechtěné dítko Gasly.
Jediné co by mohlo Lawsona zachránit je podpis smlouvy Emila s Mercedesem.
Co já vím, tak se říká, že Júki je jeden z pěti nejrychlejších na jedno kolo bez přípravy.
Nevím jak to má s komunikací, zpětnou vazbou a technickým skillem, třeba je potíž tam. Nebo ho chtějí nechat Hodně…
Za mě je to asi zatím jediný pilot po Maxovi který projevil duši a nechová se jako robot.
Jediný můj oblibenec.
ano, podla mna je to tak. Nielen, ze stavane (na zaciatku roka bol vzdy Perez na tom porovnatelne), ale akakolvek TLC ide len smerom k Verstappenovi. Podla mna v tom hra velku rolu rozpoctovy strop.
To iste Valteri.
Na zaciatku roku Lewisovi povedzme ze stacil, potom sa auto preklapalo na Hamiltonove poziadavky.
Dlho sa nevedel naučiť jazyk a jeho správanie bolo na úrovni jeho výšky v milimetroch. Až ho tuším Tost posadil do jeho špeciálnej školy v Taliansku, aby to bolo… o niečo máličko lepšie. Proste kopec roboty s tamagočim, keď je okolo plno vyzretých a hádam aj inteligentnejších pilotov. Keby ho netlacila Honda, toľko šancí nedostane.
Vsak Hulkenberg by bol to iste, co Perez alebo Bottas.
Liam Lawson na to nema red bull je naročni na druheho pilota nielen že musi jazdiť s autom ktore je primarne robene pre maxa ale zaroven bude snim zrovnavan plus ten tlak to ne dopadne dobre najme pre samotneho Liam Lawson ktory može zničiť si karieru
Aj tak si chce otvoriť radšej reštauráciu a čo získa že bude donekonečna v béčku aj tak už má dosť peňazí a možno sa dostane cez Hondu do AM ako robiť debilka hornerovi
Já se nemůžu zbavit dojmu, že problém nebude v samotných jeho kvalitách. Nemá logiku aby ho nechávali ve VCARB, pokud s ním výhledově nepočítají do áčka. Leda by to byla jenom součást kontraktu s Hondou… Nakonec je právo týmu si vybrat a zdůvodňovat to nikomu nemusejí.
Stale ich mozu vymenit, ak sa nieco poserka. V tomto sa Redbull neserie…
Z tych troch je podla mna Hulk najrychlejsi. Ja som ani proti Perezovi nic nemal. Nemyslim, ze by niekto za rovnakych podmienok zajazdil vyrazne lepsie.
Yuki chtěl, Honda chtěla.
V posledním roce si proti sobě poštvali oba.
Nevím, jestli to je chytré.
Honda bude chciet mat titul v 2025, budu mat masivnu podporu ako doteraz.
Ak by mali Hondu aj na 2026, podpisat by museli Yukiho.
Podla mna je to takto jednoduche.
To máš asi pravdu, možná mám trochu pokřivený názor tím, že mám rád “zlobivé děti”.
Myslím, že by těm klukům měl někdo říci, že jestli chtějí dostávat příležitosti, musí se mimo to všechno, co už dělají, taky umět prodat veřejnosti.
S tak nudným a bezpohlavním stádem robotů, jaké je dnes v F1 se nikdo nemůže identifikovat.
Vždycky když se to snažím někomu vysvětlit, říkám mu, ať si nastuduje André Agassiho, to byl asi poslední svého druhu…
Tak a to je posledný klinec do rakvy Redbulu,