Cunoda dokonalo odpovedal Markovi, Ricciardo zapadol ešte hlbšie do bahna | Magazín F1 - F1online.sk

Po zbabranom víkende v Džidde musel Daniel Ricciardo počúvať vskutku nepríjemné komentáre na svoju adresu a odpovedať na ťažké otázky. Austrálčan potreboval rýchly návrat do auta, ktorý prišiel na jeho domácej veľkej cene, kde však spáchal ešte väčšiu chybu a vypadol už v Q1. Jeho tímový kolega Júki Cunoda pritom ziskom ôsmeho miesta dokázal, že v monoposte jeho tímu sa skrýva obrovský potenciál.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147758/cunoda-dokonalo-odpovedal-markovi-ricciardo-zapadol-este-hlbsie-do-bahna

Ricci tam musi nekomu hulit, ale komu :swimming_woman:

Ricci je tragéd, hlavne že pred Q vravel že auto ma na Q3,
No áno malo ale nie s tebou

Ricciho najali aby robil donuty na PR akciach, pretoze David ma uz sediny. To kde je teraz mu vlastne nahral Perez, ten sa ale ukludnil, akceptoval rolu dvojky. Ricciardo asi vyuzil starych kontaktov a vydrankal si este sancu v aute, ale podla mna to pri takychto vysledkoch nevydrzi ani do letnej pauzy.

1 Like

Evidentne se mu zhroutil svet a nevi jak z toho, nahoru to slo, dole uz to nejde.

Ricciardo je v pěkné bryndě. Výkony katastrofální, i když Marko kritizuje i Cunodu, tak ten je ve skutečnosti daleko rychlejší. Jestli to takto půjde dál, tak jsem zvědavej, jak to chtějí u RB skoulet. Protože kdyby vyrazili Ricciho uprostřed sezóny, tak je podle mě naprosto odepsanej. Být vyhozen 2x po sobě , to nevím, jestli se někomu v novodobé historii podařilo.

2 Likes

Škoda no. Ja som mal Ričiho celkom rád. Keď sa nemaznal vo svojej prvej sezóne v RB zo 4 nasobnym ukázal, že je dobrý. Doteraz bol jediný ktorý dokázal byť vyrovnaný s Verstapenom. Aj v Renaulte jazdil veľmi dobre. V McLarene sa niečo muselo stať. Asi už skončil. Možno sa preberie ale moc tomu neverím. Škoda. Sympaťák a rýchly. Už je iba sympoš.