Cowell sa chce inšpirovať McLarenom: Pozrite sa, čo dokázali | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin dnes pokojne mohol byť tam, kde je McLaren. Tieto dva tímy toho majú oveľa viac spoločného, než sa na prvý pohľad zdá. Čo však nemajú spoločné, ani podobné, sú výsledky. Kým stajňa z Wokingu v posledných rokoch povstala z popola ako bájny fénix, v Silverstone museli pristúpiť k zásadným organizačným zmenám, pretože v závere minulej sezóny prehrávali ešte aj s tímom Haas.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186261/cowell-sa-chce-inspirovat-mclarenom-pozrite-sa-co-dokazali

Videli sme, čo dokázali :smiley: :smiley: :smiley: Voda v gumách, naťahovacie krídla :smiley:

Police not there everything legal. :grinning:

Nebo taky kde není žalobce, není soudce.

Simply lovely. :slightly_smiling_face:

Ono se něco potvrdilo s vodou v gumách? A křídla natahovali na čem?:thinking:

To sú všetko partizáni. Tam sa nikdy nič ofiko nepotvrdí :smiley:

A potvrdilo sa nieco s asymetrickymi brzdami, ked si tolko o nich pisal?

Klaun busted. :clown_face:

1 Like

Jj klaun busted, ale to opakovaně :smile:

1 Like

Co ja mam s Jos_The_Boss? :joy:

@Hogar

Reálně si mi psal i z toho účtu ty svoje srance a budeš tu dobrovolně hrát ze sebe blbečka? Klaun busted😄

1 Like

Nejaky dokaz? Ako ty preberas hlasky inych Josov tu na fore, tak ich preberam aj ja.

Rovnako si tak prevzal moje “klaun busted” teraz.

Honziku bez dokazu varis z vody. :clown_face:

Co tak si zalozit temu Offtopic alebo napr Mimo misu a pekne tam bez zasi3rania diskusii postovat co len chcete? :smile:

@Jos_Is_Back @HellHogr

1 Like

To uz sme skusali, ale zeleni alieni to odmietli a nadalej chcu zasierat bezne diskusie pod clankami.

Co bych si zakládal off topic s někým, kdo tu prachsprostě lže a ještě je to očividný.

1 Like

X

Jj, dělej ze sebe deb-ila a zasírej diskuzi víc. Napsal si úplně mimo téma a ještě nemáš ani koule přiznat, že jsi tu opakovaně lhal o svých účtech.

1 Like

Teraz je otazka co koho bavi viac

je super si brat priklad z vitazov, ale je to ako inspirovat sa usainom boltom. keby to bolo lahke, spravia to vsetci.

2 Likes

To si ma asi mylis so sebou a tvojim multinickom @Hogar :clown_face:

No jsem na ně zvědav, nové složení by opravdu mělo být znát. Jde jen o to jak moc se vykašlou na tuto sezonu na úkor té další, priorita je jasná, no přesto myslím že pokud to má být funkční grupa, tak i letos musí ukázat že jim to začíná klapat a fungovat :thinking:

Zatím jsou zprávy takové, že nove technicke vedení napravuje chyby předchozího týmu. Mluví se o tom, že AM bude na tom opravdu hodně špatně prvních 8 závodů, než se dokáží vyhrabat. Dokonce to může být podobný scénář, jako Alpine 24