Cowell nesúhlasí s Neweym: Oprava nebude trvať dva roky | Magazín F1 - F1online.sk

V Aston Martine sa po pretekoch v Monaku zrodila menšia nezhoda medzi technickým riaditeľom Adrianom Neweym a šéfom stajne Andym Cowellom. Najvyššie postavení zamestnanci tímu sa nezhodli na tom, ako dlho bude trvať, kým jazdecký simulátor začne korelovať s traťou a kým tento dôležitý vývojový nástroj bude v stopercentnej forme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/201973/cowell-nesuhlasi-s-neweym-oprava-nebude-trvat-dva-roky

Bude i nový motor od Hondy, takže ladění simulace může chvilku trvat…tak počkejme a uvidíme kdo z nich bude mít pravdu.

Mocenske boje vnutri

1 Like

Ten Cowellov horný chrup nevyzerá dobre. :slightly_smiling_face:

1 Like

Tos neměl psát, musela jsem se hned podívat a nelíbí se mi to hodně… Snad mu dali takovou gáži, aby si mohl dovolit aspoň tureckého dentistu!

2 Likes

Minule som si to všimol, lebo tá fotka to ešte umocňuje. :slightly_smiling_face:
Trochu sa divím, že si Cowell ako šéf tímu s dobrým platom v prostredí F1, kde je človek stále na očiach, tie zuby ešte neporiešil.

1 Like

sa boji zubara.

Tohle jsem nikdy nechápal… Cowell už nemohl doslova udělat víc, aby nebyl za legendu při nový generaci motorů. A stejně si lidi na něm něco najdou. Nemluvě o tom, že upozorňovat na vzhled je dost prasácký. To jsem tady o vás pár jedincích měl větší mínění…

Rovnou to ulehčim Honzíkům a dotčeným chudáčkům. Ano, píše to človek s nevhodnou fotografií pro slabý jedince.

Sú ľudia, ktorým je jedno ako vyzerajú a čo si o nich kto myslí. Cowell je asi jedným z nich. :slight_smile:

Asi ano :woman_shrugging:. Postarat se o slušný chrup se ale už dnes považuje za samozřejmý standard, především u lidí, kteří na to mají. Mě to aspoň dost zarazilo. Samozřejmě, jeho volba, ale určitě to vzbuzuje pozornost. To si zase nehrajme na něco, co není.

2 Likes

To je taktika k odvedení pozornosti :smile:

1 Like

Tak jo. Asi to funguje :slight_smile: .

Ja netvrdim, ze to nevzbudi pozornost alebo ze si to clovek nevsimne.

Ale Cowell asi patri k ludom, ktorym je to uplne jedno co si kto o tom mysli a aj to ako vyzera.

Pre niekoho je standard slusny chrup, pre ineho dobra postava, pre dalsieho zase upraveny uces alebo vhodne oblecenie, kazdy ma ine standardny. :slight_smile:

Že je mu to asi jedno, na tom se shodneme. Jinak by to pravděpodobně už dávno řešil :woman_shrugging:.

2 Likes
  • “Práve sme sa na brífingu bavili o tom, čo pilot hovorí na simulátore, čo hovorí na trati, a objavili sme nesúlad.” *

Doteraz tam tento fenomen nemali? Data im sedeli? Alebo ignorovali vstupy od pilotov a cakali na Neweyho, aby im povedal, ze si piloti nerobia srandu a auto robi na trati nieco ine ako na simulatore?

• “Dokonca aj skúsené tímy majú problémy s koreláciou dát.” *

Oni sa povazuju za neskuseny team? S ich korenmi? Snad nechce niekomu nahovarat, ze prisli do F1 pred par rokmi a nabrali samych absolventov strednych skol so zameranim"Automechanik".

1 Like

Hlavne je odstranit problem medzi sedackou a volantom menom Alonso. Smerovanie vyvoja je velmi dolezite a Alonsov srobovak im moze uskodit

Hold your horses

Asi v podstatě nezkušený tým jsou. Potřebovali hodně personálně posílit, a tomu normální průběžný vývoj dvakrát vykolejili “objevením” auta k nerozeznání od momentálně nejsilnějšího. K tomu výměny vedoucích pracovníků, kteří měli být základem nového AM (Green, Whitmarsh, Fallows, Szafnauer, Krack…), to se potom kolektivy moc nestabilizují a procesy se neusadí. Všechno chvíli trvá a moc se toho přeskočit nedá.

Vela mudrych hlav pokope. Uvidime co s tym Aston dokaze.

Nebuď kyselej, že Cowell kývl na nabídku AM a ne Red Bullu