Je Aston Martin na začiatku veľkého prelomu? Keď sa tento tím v úvode sezóny 2023 pravidelne umiestňoval na stupňoch víťazov, nejeden si myslel, že sa definitívne usadil medzi top tímami. V nasledujúcich mesiacoch sa však postupne zosunul späť do stredu poľa. Rok 2026 priniesol tímu ďalší pokus.
Aston i s Hondou mají momentálně oproti TOP týmům minimálně roční skluz a takovou ztrátu se při rozpočtových stropech dohnat nedá po celou dobu současných pravidel.
Zatím co jsem o Astonu předpověděl se splnilo do posledního puntíku.
Co se týče McLarenu, tak ten byl utlumený úmysleně, aby Mumtalakat převzít kompletní vlastnictví týmu.
Stroll se teprve o něco snaží a zatím prodělává 8x více, než měl původní představy.
Pokud se Aston v dohledné době, což můžou být tak ty dva-tři roky, nedotáhne do čelní skupiny, nevěřím, že by to celým projektem zásadně neotřáslo. Pak by myslím přicházel v úvahu i prodej týmu. Další pokračování paběrkování ve druhé polovině pole by už bylo těžko obhajitelné před sponzory, resp. i pro sponzory vůči vlastním akcionářům. Stačí to, co se stalo letos. Takže vyhrávat by měli. Jiná věc je, kdy budou schopni zabojovat o titul. Jak vidíme na Ferrari, to je zase další věc.
Jak dlouho už Stroll vede tuhle křižáckou válku? Dekádu? Není jediný důvod si myslet, že by to měl dokázat. Pokud něco neokopírovali, tak vlastní vývoj jim vždy selhal. Tohle už nejde jenom za konstruktéry a motoráři. Tohle je chyba v čele. Stroll změní styl řízení teamu? Nemyslím si. Jemu nikdo neříká, že by mohl být minimálně součástí problému. Tomu nevěřím. Ten si pojede svoje a podle toho to vypadá a podle mě vypadat bude.
A sponzoři? Podívej se na články tady. Když se kouknu na posledních 16 článků na formula1.com. tak je tam 2 x Bearman,nějaje sumář o Mercedesu tušim, McLaren a RBR a piloti kolem, Haas. No a dvakrát Aston. Jednou Newey a jednou Honda. Článkům vládnou mistři světa, včetně Fernanda - vynikající marketingový počin Strolla, to zase ano, Mercedes, McLaren, RBR, AM a Haas. Ten má Bearmana, ten taky asi novináře zajímá. Alpin? Cadillac, Audi? Ti neexistují.
Neříkám, že AM nějak dominuje. Ale AM má s ohledem na výkony, neuvěřitelnej PR výtlak. A nutno to přičíst především Fernadnovi a Newey v poslední době. Sponzoři neodejdou. A Stroll? No mě by už dávno klepla pepka, ale ten chlap je nezdolnej.
Tak jasně, aspoň byl letos Aston v záběrech daleko víc, než kdyby normálně jezdili ve slabším průměru… Já vím, že špatná reklama je taky reklama, ale nesmí se to přehánět. Nechce se mi věřit, že by tohle fiasko Strolla vůbec nezasáhlo. Přece jenom, tohle měl být s Neweym a Hondou určitý nový začátek, a vytvořil pro to všechny materiální i personální podmínky. Však taky mít tým téhle velikosti a jezdit ve druhé polovině pole nedává žádný smysl, na to by mu stačil Racing Point. Pokud bychom vycházeli z toho, že chyba je u Strolla samotného a ten tým se nezlepší, tak uvidíme, jak dlouho ho bude bavit takhle prohrávat. Já tipuju, že do konce současných pravidel by měli být v první pětce. Ne-li, začne u Strolla celkový pokles zájmu, možná směřující k prodeji týmu. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.
Teď se zlepšili a je to jejich vlastní dílo, vůbec poprvé. Na co to bude stačit na dalších okruzích těžko říct, ale posun tam je. To je asi všechno, co se teď dá říct .
Honda je s přehledem nejhorší motor v poli, moulo. Snad začne ukrajovat velké kusy ze svého deficitu, ale obávám se že ještě nějakou dobu nejhorším motorem zůstane.