Priebeh predsezónnych testov najviac tešil Georgea Russella, ktorý si už v dominantnom Mercedese mohol predstavovať, ako ľahko sa dostane k svojmu prvému majstrovskému titulu. Podľa Davida Coultharda to však také jednoduché nebude a Kimiho Antonelliho by v tomto boji nemal podceňovať pre jeho nedostatok skúseností. Práve naopak, mal by naňho poriadne pritlačiť.
To skoncilo este pred mojimi casmi s F1. Ja mam zafixovane ako jedny z najkrajsich tieto McLareny. Ale vyzera to, ze najlepsie livery vznikali z cigariet
Gitanesky nepoznam, Malba mi nikdy nebrali, Westky som skusal kvoli McLarenu() ale tiez mi nechutili. Z toho co sa objavilo v F1 asi len Camel, B&H, Lucky Strike a aj Rothmans usiel. B&H ani Rothmansky u nas nemali, to som tahal ked som bol v CR.
A potom su take, co u nas asi nezohnat vobec (Mild Seven)
Jacques byl i můj velký oblíbenec. Dokonce jsem měl na Pionýru samolepku “Ligier Gitanes,
Jacques Laffite”. Už jsem to tady někde psal.
Vypadala podobně.
To je jedno, důležité věci stojí za to opakovat . Byl to sympaťák a závodil podle svých slov proto, že se chtěl mít dobře a nechtěl se dřít - krásná myšlenka !