Čou potvrdil rokovania s Ferrari: Majú veľký záujem | Magazín F1 - F1online.sk

Talianske médiá už avizujú prechod minimálne troch veľkých sponzorov z Mercedesu do Ferrari. Spoločnosti Monster, Puma a Tommy Hilfiger majú byť na ceste do Maranella a sú vhodnou odpoveďou na otázku, či medializovaný plat sto miliónov dolárov je skutočne príliš vysoký. Teraz vraj Ferrari zacielilo na ďalší magnet na sponzorov – čínskeho pretekára Kuan-jü Čoua.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/180999/cou-potvrdil-rokovania-s-ferrari-maju-velky-zaujem

Preboha, hentoho néééé…

Tak Zhou je vlastně z akademie Ferrari.
Schwartzman odešel, Bearman bude jezdit.

Jedině ještě druhej Leclerc, jinak mě nikdo nenapadá.

1 Like

Čína posílá do Ferrari zvěda jestli není odkoupení stejně špatný krok jako nákup Pirelli? :grin:

S takym kapitalom ako ma pan Guanyu “Slow” mozu vytvorit dalsi team v LM seriach alebo tak.

Ale drzim palce, nie je to zly chlapec.

Mick Schumacher? :smile:

Ten s Ferrari ustřihl pupeční šňůru.

Paklize cerpam ze stejneho zdroje jako autor , tak je tam zmineno, ze nejvetsi podil na angazovani Coua je sam Hamilton . … pripravuje si pudu na osmy titul …

1 Like

Myslis, ze Lewis bude mat aj cinsky pas?

Naco by asi tak Ferrari bola dvojica Hamilton a Čou? Ferrari berie iba top pilotov a Hamilton uz dlho jazdit nebude. To nedava vobec zmysel. Naopak, je kludne mozne, ze Leclerc vyskoli Hamiltona a ten rychlo skonci.

Wtf Čou ani reálne na F1 pilota už ani nemôže mieriť a do Ferka. On bude ako test/hodia ho do GT/LeMans. Po konci Hama bude Ferrari lineup Leclerc/Bearman

1 Like

Ocon si udělá z Bearmana trhací kalendář.
Až bude končit Ham, tak už Bearman v F1 ani nebude.

Tak to môžem povedať aj o Russellovi, že si urobí trhací kalendár z Kimiho

Však ať udělá, a přijde někdo další.
To je koloběh F1 života.

Co ja pochopil / docetl tak nejde o to, ze by Cou mel jezdit misto Ham ci s Ham … ale, jako testovaci jezdec . Rozumej bude delat vsechnu tu cernou praci pro Ham ( pry ma jednu z nejlepsich zpetnych vazeb ) testovat a zaroven pribydou penizky od Cinskych sponzoru a otevrou Ham dvere do Ciny ( rozumej jeho obchodnim znackam ktere vlastni ci se financne podili) .

1 Like

Víš co je nejhorší? Že Russell, Norris a hlavně Leclerc přicházeli do F1 s tím, že budou mistři světa a nahradí generaci pilotů z předchozích let až dekády. A výsledek? Vždyť mají menší počet wins, než VB :grinning: a to mi prijde fakt hrozný, obzvlášť Leclerc ve Ferrari od 2019

Verim, ze kdyby to slo a mel z toho penizky tak si da udelat i ten pas … Jak je znamo pro Ham jsou penize az na prvnim miste. Ale to se da pochopit , prece jenom posilat tryskace pro pejska z USA do Anglie neco stoji … :sunglasses:

1 Like

Není to tím, že VB jezdil sice proti Lewisovi, ale v dominantním až super dominantním autě? :thinking:

2 Likes

Už mají více. Bottas má 10 a oni dva dohromady 11. :slight_smile:

Já jsem myslel jednotlivě :grinning: