Corriere dello Sport: Trik Mercedesu prezradil jeho inžinier, Red Bull sa ho pokúsil napodobniť | Magazín F1 - F1online.sk

Na migrénu mám vychlazené pivčo. :beer:

Měl bys přestat s tím braníkem v petce

Tak ještě, že to říká bývalej inženýr Ferrari co se podílel na obcházení průtoku paliva. Ty taky věříš kde jakému zloději nebo STBákovi.

Já takové hnoje nepiju. Ten blivajz ponechávám Brňákům, aby si alespoň přes vánoce propláchli střeva od Brněnského Draka. :crazy_face:

Však za obcházení průtoku paliva Ferrari FIA taky nediskvalifikovala, stejně křišťálově čistý :smile:

2 Likes

1 Like

Puffe už toho nech

1 Like

Inženýr Ferrari řekl, že to je ok. Takže ten tlak na FIA jsou jen herecké výkony.

Musíš napsat, že stejný systém bude mít i Honda a hned to bude nejlepší vychytávka na planetě. :slightly_smiling_face:

1 Like

Tu vychytávku bude mít i Alonso.

1 Like

My to přece víme, ale najdou se i takoví pro které je to stále neoprávněné zlo. :grin:

Je jasný že jde o podvod, jde jen o to jak moc je Mercedes politicky silnej a díky tomu jak dlouhej jim daj odklad k nápravě. Uvidíme.

1 Like

Jak může inženýr Ferrari vědět co tam má present Mercedes?:joy:

1 Like

Maj bobky, že FIA rozhodne spravedlivě :smile:

1 Like

Tohle ale platí i obráceně. Mít to jen RB, tak by to byl jistě ten největší podvod :stuck_out_tongue:

Kdo zná aspoň trochu zákony fyziky, tak nad tím mávne rukou a bere tuhle kauzu jako zábavné vyplnění zimní pauzy. :slightly_smiling_face:

Však ty neznáš ani události posledních let, respektive je připisuješ úplně někomu jinému, natož abys znal fyzikální zákony :smile:

Rád se přiučím něčemu novému.
Ty jsi tady známý velmistr ve znalostech vznětových motorů v F1.
Mohl bys mi podrobně vysvětlit jak funguje a proč je tak osvědčený? :laughing:

Udělala se kauza na základních fyzikálních věcech. Gól je v tom, že se nad tím nikdy nikdo nepozastavil. Takže mi furt vrtá hlavou proč je z toho kauza.