V Mercedese mu parkrat pokazili strategiu (resp. nespravili optimalnu) a okydal vlastny tim ako uplnych nepriatelov. Som zvedavy, co povie na prve “we’re checking” alebo zabudnute koleso pri pit stope.
Plus minus to iste si myslim aj ja a pocitam, ze v sezone 2025 budu auta RB a Ferrari dost vyrovnane, a bola by skoda, keby vo Ferrari majstrovske ambicie zhati fakt, ze ten titul budu chciet obaja a rozpoltia team. Do toho urcite prehovori aj vysledok kauzy v RB, ale myslim ze ani do sezony 2025 k Verstappenovi neposadia nikoho, kto by ho na poste jednotky teamu ohrozil
Vývoj v RB je vůbec momentálně velká záhada, uvidíme, jestli se něco dozvíme zítra. U Hamiltona a Ferrari mám pořád největší pocit, jako by ho vzali hlavně proto, že musejí mít všechno a teď byl k mání sedminásobný šampión, tak sem s ním… Jasně, marketing bomba, ale tým to může pěkně rozkývat.
Na kterém základě si myslíš, že by mělo Ferrari mít auto na úrovni RB?
Spygate 2023/4
Je to len moj nazor. Na konci cyklu pravidiel vzdy niekto dozenie veduci team. Mercedes stratil vela casu a zdrojov s nespravnym smerom, McLaren podla mna nema kapacity aby kontinualne hnali auto dopredu a Ferrari mi prislo ako najvaznejsi super pre RBR.
Vloni skončili hůř než předloni a měli horší výsledky než předloni…
Letos budou mít od nosu po výfuk komplet nové auto… tak uvidíme… hop nebo trop.
2022 to bolo agresivne postavene auto, ktore bolo rychle, ale jedlo si gumy. 2023 bolo pomalsie a stale si jedlo gumy. Ku koncu sezony sa to vsak postupne zlepsovalo a auto zrychlovalo bez zvysenej degradacie. Vasseur je podla mna celkom schopny a zenie team spravnym smerom. Az teraz bude mozne vidiet jeho vplyv na vyvoj auta.Verim im najviac z celeho pola, ze potrapia RB, ale najatie Hamiltona vidim ako spomalovaci prah…
Ja ešte stále vstrebávam tento prestup Hamiltona do Ferrari. Ďalej budem vstrebávať jeho výplatu lebo šušká sa o 100 mega za sezónu a napokon budem dumať nad rôznymi verziami ako Sainz mladší dopadne. Bohatý program do začiatku sezóny.
Vše ukáže až čas.
Ostatně tak jako vždy.
A toto ma este cas, som zvedavy, co sa dozvieme dnes ak nam nieco vobec povedia
Nemyslím si, že by jsme se dozvěděli skutečnosti, co se dělo, spíš očekávám diplomatické vyjádření o rozhodnutí zůstat/nechat Hornera jít
Teď jsem to hodil vedle ježkovi, Ferrari vyhodilo těch 5 miliard euro očividně do lakani lidí z venku
Sme s5 v roku 2000 parada
Tak to je dobrý, přijde tam Španěl Alonso co zastaví Ferrari
Lenze nasledne ho v 2012 a 2013 ferrari zastavilo
Ja zacinam pomaly verit v lepsie zajtrajsky kolego, bodaj by sa tak stalo
Sis spletl roky, už 2010 ho zastavilo, i když byli společně v boji taky doufám v lepší zítřky, kdy Alonso si dojede pro 3 titul
Nespletl 2012-13 mal na titul asi najviac
Ale mozno mas pravdu a som prepracovany
2013? 15 zamtenychjezku