Colapintov manažment vyzýval fanúšikov, aby sa Oconovi nevyhrážali smrťou. Márne | Magazín F1 - F1online.sk

Argentínski fanúšikovia sa opäť „vyznamenali“. Kedysi by správy o vyhrážkach smrťou niektorému z pilotov obsadili titulné stránky. Žiaľ, ocitli sme sa v dobe, keď sme sa s niečím takým v podstate naučili žiť. Keď Esteban Ocon na VC Číny zostrelil Franca Colapinta, asi tušil, čo bude nasledovať zo strany Argentínčanov. Manažment pilota Alpinu sa dokonca snažil preventívne pôsobiť, ale všetka snaha bola márna.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/230344/colapintov-manazment-vyzyval-fanusikov-aby-sa-oconovi-nevyhrazali-smrtou-marne

ok tak rychla anketa - co najhorsieho ste dopriali superovemu timu, jazdcovi? idealne aj verejne.

slovanu som vzdy zelal, nech vypadne z ligy :slight_smile: vzdy sme si na nich v kotli coto zakricali, ked prisli, ale nic viac. nebodaj dopriat im zranenych hracov, alebo nieco po nich hodit, to zas nikdy. teraz zijem v ba a uz pohodka, aj ked ich stale nijak nemusim.

z jazdcov mozno hamiltonovi, ked v silverstone zostrelil verstapena a oslavoval vyhru, to som mu doprial, aby nevyhral :grin: ale ked dostal v monze kolesom na svatoziaru, tak ma ani nenapadlo, ze bodaj by sa mu nieco stalo a uz vobec ne vylisovat take na internety, aj ked som bol rad ze vypadol.

ale zas ja som prilis umierneny asi, tak neviem ci je to standard.

4 lajkov

Aby sa dosral v strede ulice plnej ludi. :poop:

Samozrejme bolo to zo srandy a vacsinou sa to tykalo futbalu alebo hokeja. :joy:

Hamiltonovi som v Silverstone prial, aby vypadol a ked som videl tu jeho oslavu po tom, co vedel, ze Verstappen je v nemocnici, tak sam by som mu lepsie prianie nevymyslel ako to co, zazil v Abu Dhabi.

Prianie zranenia alebo dokonca smrti je dno, ale tak vsetci vieme, ze juhoamericania nepatria k najvyspelejsim a najinteligentnejsim narodom.

ulica je topka :grin::grin::grin::grin:

1 lajk