Colapinto zo seba nie je prekvapený: Vedel som, že budem rýchly | Magazín F1 - F1online.sk

Franco Colapinto vletel do Formuly 1 ako víchor. Argentínsky pretekár nechal dokonalo zabudnúť na Logana Sargeanta a ukazuje, že aj keď nemáte hviezdnu juniorskú kariéru, dokážete sa presadiť vo Formule 1. Sám Franco však hovorí, že ho dobré výsledky neprekvapili.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174310/colapinto-zo-seba-nie-je-prekvapeny-vedel-som-ze-budem-rychly

Začíná se mi líbit.
“Vím, že jsem rychlý, vím, že budu rychlý. Jsem prostě dobrej, nazdar.” 🫡🫡

Příjemná změna oproti tomu, co tu máme dnes… “Možná uvidíme, nevím… nevím, kde se to vzalo, nezasloužím, to není díky mě” a bla bla… :+1:

2 Likes

Pochvalit sam sebe tak, aby se to neminulo ucinkem neni zadna sranda, musi se to cvicit. Jestli to Colapinto zvlada a vi jak na to, tak bude dobrej.

1 Like

Ak ďalšie preteky náhodou spôsobí kolíziu, ľudia mu toto vyjadrenie dajú neskutočne vyžrať. Aj preto sú niektorí piloti trochu skeptickejší v tých vyjadreniach. Alebo majú len priveľmi presýtený mozog PR frázami (pozdravujem chalanov z Mercedesu).

2 Likes

ty pises uplne ako Eisele…vies o tom?

1 Like

Tak ať, ale to už je problém těch lidí a ne Colapintův.
Colapinto ví, že podal super výkon, my to víme, že byl super, všichni to vědí, že byl super.
Tak prostě řekne, že je super.

Aby mi tam začal po těchto výkonech kuňkat ve stylu… "že vlastně rychlej nebyl, a že to nebylo dobrý, nebo že to je náhoda, a že vlastně i Lojza z Horní Dolní by byl lepší… tak to si může strčit za klobouk… :slight_smile:

Mám rád lidi, když ví, že jsou dobří a nestydí se za to…
Ale chápu i tu druhou stranu. Úspěch se neodpouští… :slight_smile:

2 Likes

Neviem. Počujem to 1x. Tak asi ďakujem :smiley:

Ja súhlasím. Tiež mám radšej tieto sebavedomé vyjadrenie. Aj preto mi je v tomto ohľade sympatický napríklad Max.

Len je to iné, keď sa tá kritika znesie na nováčika a na niekoľkonásobného šampióna. Ale tak to je aj vec zvyku. Verím, že toto nie je Colapintova posledná sezóna v paddocku F1. :wink:

Franco patri medzi najpozitivnejsie prekvapenia tejto sezony.
Sice som necakal, ze bude tragicky ako Sargeant a nekritizoval som rozhodnutie Williamsu ako niektori, rozhodne predcil ocakavania a bol to spravny krok.

Mozno ho este nejaka chyba a zlyhania cakaju, no pre kazdeho pilota je dolezita sebadovera a je fajn, ze Franco ju ma a jeho vystupovanie je zatial tiez sympaticke.

Na reci o extra talente je priskoro, ale ja mu uz teraz drzim palce, aby pre neho touto sezonou posobenie v F1 neskoncilo, co by som pred jeho debutom urcite necakal…

4 Likes

Bohužel se Colapinto nejspíš do F1 nedostane. Možná už vůbec.
Dal bych mu možnost třeba místo Piastriho.

Vieš že jazdci si bez PR nemôžu dovoliť povedať ani svoje meno

Tá sedačka v Audi je ešte v hre. Ale asi to skôr nevýjde.

Ale rozhodne by som netvrdil, že sa do F1 už nedostane. Ani aký Hulkenberg sa nemal pôvodne nikdy vrátiť.