jak souvisí práce AM na aero s tím, že to Honda absolutně nezvládla? nějak
Aston postavil takový šrot, že by bez výrazné pomoci Hondy na převodovce i šasi vůz ani nerozjel. Takový krám vyšel z dílny Astonu.
Jak Honda pomáhá AM s převodovkou a šasi?
Vydrž, už brzy Ferdo ![]()
Ferda se modlí, aby FIA zametla tu šílenost Monaca a nechala Gaslymu vymyšlené podium, jinak bude u Gaslyho a Alpine zle na konci sezony ![]()
Rychle jsi zapomněl jak Honda zpevňovala vibrátor z Astonu, aby se mohli ujet bez rozklížení alespoň pár kol.
Já jsem nezapomněl, že Honda vibrovala až ničila vše v monopostu. Naštěstí nová verze motoru je už bez vibrací.
Podvodné pódium získal Alonso v Singáči. Ještě dnes ten podvod řeší soudy.
Motor byl v pořádku, to jen skořepina Astonu se více podobala houslím, než závodnímu vozu.
Taky měli Renault ze Singáče 08 vyloučit, to jsem tu psal opakovaně
Ferdo nevymyšlej si, motor nebyl a není v pořádku a odpověz mi na to co si tu sám vyplodil
To by bylo v pořádku. A Flavia rovnou zatknout za pokus ublížení na zdraví Piquetovi.
Na stolici se choval motor normálně. Teprve až ho usadili do necek z Astonu, tak kvůli vratkému šasi vznikaly vibrace.
… klid, snažíš se zbytečně, Honda to prý vyřešila na jejich straně
Už bude jen lépe, vydrž ![]()
Bez Hondy by ještě dodnes jezdili v Astonu maximálně na trojku, aby se jim převodovka nerozsypala. Proto v testech nemohli jezdit na plný plyn a vždy pouze pár kol, aby mohli zalepit praskliny v karterech.
Bez motoru se jezdit nedá, pravda
Cowell maká v Hondě jako šroub, a ten se vyzná, věř mi. Hondu postaví do latě.
TOP motor na hromadě třísek je taky k ničemu.
„Na rovinkách sú veľmi pomalí a strácajú veľa času, ale v zákrutách sú rozhodne oveľa rýchlejší než my.
A co tím chceš říci? Že Aston v Hungároš nastavil vůz na vyšší přítlak?
Právě že kvůli Hondě ne, a přesto si deficitu Hondy nejde nevšimnout, až na tebe teda ![]()