Colapinto o Strollovi: Vyraďuje ostatných z pretekov a nepozerá do zrkadiel | Magazín F1 - F1online.sk

Franco Colapinto neoslávil predĺženie zmluvy s Alpinom prvým bodovaným umiestnením v tejto sezóne. Argentínsky pretekár mal na Interlagose opäť veľkú podporu svojich fanúšikov, ale nepodal výrazný výkon a celé preteky strávil na chvoste balíka. Mal však veľmi dobrý výhľad na incident medzi Lancom Strollom a Gabrielom Bortoletom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220069/colapinto-o-strollovi-vyraduje-ostatnych-z-pretekov-a-nehladi-do-zrkadiel

Colapinto, body gde?

Pán jazdec Colapinto​:joy::sob:

@SM79
Jen aby jste nebyli překvapení až jednou bude Colapinto bojovat o čelní pozice.
Už jako náhradník za Sargeanta natrhával Albonovi pjdel tak, že i Albon začal bourat stejně jako Sargeant a velkým dílem překročit rozpočtový strop Williamsu.

Odhliadnuc od toho, že to bol (opäť) Lance. Bola to pravotočivá zákruta. Mal autá pred sebou. Pozerá doprava. Nečudoval by som sa, keby v tomto prípade Gabriela naozaj nevidel. V ľavom zrkadielku bol určite, ale Lance tam asi v ten moment nemohol pozerať. Bola to nešťastná situácia.

1 Like

je to taký trend si kopnúť do Strolla, aj ked od Colapinta by som to nečakal… kedže sám nič nedokázal (zatial)

Stroll ma aspon zopár pódii a niektoré velmi pekné ako napríklad Baku 2017 na williamse ak sa nemýlim…

Stroll už bohužial navždy bude nosiť na čele menovku syn zbohatlíka… ale nedivím sa, ak niekto musí makať, rodiny zadlžené… a niekto sa k tomu dostane tak, že tatko vybaví a zaplatí…

ale až taký hate by som na Strolla nehádzal, aj ked asi bez tatka by v F1 už nebol, tak má aj pekné víkendy,

$troll ma hlavne PP z Turecka na mokru.

Colapinto je sice nováček, ale na adresu Strolla neřekl nic nového.

1 Like

Bortoleto > Colapinto, napriek hajpu

Nemůžeš srovnávat jezdce v různých týmech. Renault je letos nejhorší tovární tým všech dob. V tomto případě musíš číst jeho jízdu na trati a ta nebyla úplně špatná a jezdit vedle Gaslyho taky nebude žádná slast.