Colapinto na Sainza nezapôsobil: Takmer vyradil tri monoposty | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz po svojej nehode v kvalifikácii už vopred vedel, že v nedeľu bude robiť to, čo piloti F1 považujú za nutné zlo: minimalizovať škody. To sa mu vcelku podarilo, no azda mohol skončiť aj vyššie, keby sa v úvode pretekov pred neho nedostal Franco Colapinto. Španiel má naňho veľmi ťažké srdce.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172930/colapinto-na-sainza-nezaposobil-takmer-vyradil-tri-monoposty

Nechápem Sainza. Vyčíta niečo čo nie je pravda a len sa hlúpo obhajuje že ho predbehol zelenáč. Z jeho pohľadu bol pred ním a lamentovať by mal nad sebou nie nad mladíkom ktorý syna slávneho pretekára dobre obehol a sním aj ďalších dvoch.

2 Likes

Pokud vím, tak jediný jezdec, který během celého závodního víkendu byl pouze Sainz a to prosím bez cizího přičinění. V Q3.

1 Like

Chybí ti tam přísudek :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Nechtěl jsem Sainze více ponižovat. :wink:

2 Likes

Nič hrozné Cola nespravil, teda ikrem toho, že tam išiel odvážne a očividne si na to dostatočné veril. Tieto vyplakávačkt od Sainza a Albona sú úbohé a krásna ukážka toho kam sa f1 dostala. Proste len krúžiť, žiadne súboje, nič

1 Like

Chcel som Sainzovi nalozit za tento nazor, ale on si v podstate nalozil sam. To sa ani neda brat vazne tento jeho narek. :sweat_smile:

1 Like

Správně jsi připomněla i Albona, který si hned stěžoval do vysílačky. Zdá se , že doterajší hvězda W a budocí hvězda W těžce nesou, že si s nima nováček, kterej je tam třetí VC i s cestou vytřel … A tomu manévru nelze vytknout vůbec nic. On vůbec Albon nějak pohasl, od té doby, co je tam Colapinto. Prohraná Q, teď vypadl, zatímco Col bojoval o body a skončil 11.

1 Like

Colapinito si rychlo zbiera svojich nepriatelov

akoze co sainz riesi? colapinto to urobil majstrovsky, nikoho nevytlacil ani o centimeter
brzdny bod trafil, ziadne prebrzdenie proste perfektna praca

4 Likes

Tak bud si Carlos popletl jmena, nabo se koukam nejak blbe. Co tam melo byt? Myslel jsem ze to bude nejaka ta postartovni trma vrma, ale tohle nebylo vubec nic.

Ti jezdci z toho vedra blbnou. Tak tuhle rikal jak si Charles furt stezuje a ted komentuje tohle?

1 Like

Albonovi sa dobre hviezdilo pri jadzcoch ako logan alebo devries. Ja som zo začiatku bola skepická aj ku Colapintovi, ale preteky za pretekami sa mi stále viac páči.
Albon aj Sainz sa často krát radi sťažujú, ale tentokrát fakt nebolo o čom Cola to spravil paradne, nikoho neohrozil, nič neporušil, proste krásne využil príležitosť, ktorú tam mal. To, že Sainz aj Albon by radšej brzdili a zvolili si inú cestu je len ich problém

4 Likes

Netusim co Sainz splieta. Vnutrajsok zakruty otvoreny, do nikoho nesiel chalan, presiel cisto. Zato, ze sa vsetci drali na vonkajsok, lebo ide to tamade lepsie, ich smola.

2 Likes

Veď okolo Franca bolo toľko miesta, že by sa tam dalo tancovať. To by sa dalo odmerať snáď na metre. Tam by sa medzi Franca a Carlosa zmestilo ďalšie auto.

1 Like

Mladej je dravej a nemá respekt no :grinning: Ještě že Alonso byl trochu dál a včas uhnul z tratě :face_with_hand_over_mouth:

Ono vyzeralo z onboard, že ho šmyklo. A keďže je nový, každý okolo sa logicky zľakol :smiley:

@Daaviid23 může být pyšný na svého koníka.
Předvádí krásné výkony. :+1:

1 Like

To pri obrubníku druhej zátačky? Veď vtedy už bol Carlos zaradený za Francom. Celý prejazd prvou zátačkou mal ukážkový.
Ako začiatočník sa v kvalifikácii šmykol práve sám Carlos.

1 Like

Colapintov je prijemne prekvapenie a je pomerne zaujmave že ho zrovna kritizuje kolega a buduci jazdec wiliemsu to my pride fakt divne najme potom čo ho minuly zavod pohvalil 7 nasobny majster sveta čo ma svoju vahu uprimne cunoda by sa mal bať o flek prečo ? Colapintov nema sedačku ukazuje že na to určite ma a najme ma zaujmavy pas mam pocit že už Helmut si toho šimol a možno preto hned chel dať Liam Lawson šancu a keby nahodov to nevyzeralo dobre tak tuma Colapintov ktory určite neodmietne miesto v F1