Colapinto má štyri body! Chcem dokázať, že si zaslúžim miesto v F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Logan Sargeant získal pri 36 štartoch vo Formule 1 s tímom Williams jeden bod, Franco Colapinto má po svojich druhých pretekoch na konte už štyri body! Argentínsky pretekár sa ocitol v tom najkrajšom sne, v Baku podal excelentný výkon, a jeho tím preskočil Alpine v Pohári konštruktérov. Niet divu, že Franco a celá garáž Williamsu žiarila spokojnosťou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/171709/colapinto-ma-styri-body-chcem-dokazat-ze-si-zasluzim-miesto-v-f1

Na parádu, myslím si, že kritici jeho voľby boli veľmi rýchlo schovaní do vačku. Len tak ďalej :slight_smile:

1 Like

jazdil velmi dobre ved dlho jazdil casy na urovni alonsa a potom ku koncu druheho stintu zacal stracat, co sa ale da pochopit kedze manazovanie gum na take dlhe stinty sa neda naucit tak rychlo, to chce cas

ale urcite urobil williams dobre, ze sa zbavili sargeanta

a tu sa ukazuje ten problem načo ho nasadzovaly ked nemaju prenecho sedačku dopadnu ako alpin s Piastrim utečie im do ineho tymu kedže obydvaja ich jadci budu mať zmluvu na 2 roky čo pak bude čakať 2 roky nato aby mohol jazdiť najme ked ted ukazal že na to určite ma aston už pomaly bude hladať nahradu za alonsa a hned vie kde by mal hladať

Skvelé preteky od neho hádam má Williams po 2 hrozných jazdcoch konečne niekoho kto vie jazdiť a vyzve trochu Albona.

nasadzovali ho preto lebo sargent jazdil ho.no a este aj casto bural

to len preto, ze pre neho nemaju sedacku na buduci rok mali nechat dojazdit sargeanta? a aky by to malo zmysel pre williams?

ak by ho teraz nenasadili tak by z neho mozno nemali nic, lebo ak by naozaj albon aj sainz naplnili svoje zmluvy tak mozno by dovtedy colapintovi dosli uplne peniaze a proste by sa “strati”
takto pomohol williamsu aj financne(aj ked sefko timu to popiera, ale realitu vsetci pozname) aj bodovo a moze sa im ho aj podarit zobchodovat. pripadne ak sainz dostane zajacie umysly tak vedia, ze maju dobru nahradu

to, ze alpine si nechalo tak ujst piastriho neznamena, ze vsetky timy su take mantave pri zmluvach ako je to v alpine/renaulte

Mohl by to být horký kandidát do Audi.
Argentinský pas taky není k zahození.

Navíc, a to hlavně, je dobrej. :slightly_smiling_face::+1:

Colapinto s Olliem ukazujú, že stará generácia už asi fakt presluhuje. Nanešťastie Franko nemá kam ísť. Snáď teda Audi vezme Bortoleta / Micka a žiaľ aj swap Ricc/Liam je nevyhnutný

1 Like

Stroll pojde hrat tenis, Verstappen pojde spravit poriadok do AM. Sainz pojde do RB a Franko moze ostat tam kde je teraz.

4 body a ještě k tomu si splnil sen. :slight_smile:

1 Like

Jestli bude Max dělat pořádek, jako to dělá od Rakouska, tak to ať tam rovnou dají Colapinta

Vsak pozri kam az Ason odvtedy ako Fernando prisiel. Prava ruka nevie co robi lava.

Kdo nebo co je Ason? Tak máš pravdu, RBR začal vojovat o tituly, až přišel Peréz, nebýt jeho, tak tituly nemají

zrovna to čo wiliem predviedol v Q by som sa nato nespoliehal a grantujem ty že F2 niesu smerodajne ty čo to maju nastarosti nepozeraju na vysledky z F2 ale na niečo ine a už len fakt že ho nasadily svedčilo otom že vedeli že na to ma jasne pomože tymu už doviezol body a ešte nejake dovezie ale čo samotny jazdec on sam ted vie že na to ma ale taky vie že minimalne u wiliems si neškrtne 2 roky kedže jazdcov maju podpisanych minimalne 2 roky čiže ted bude 2 roky čakať navyše si zopber keby ho nasadily skor možno by zistily že nepotrebuju Sainz a tak by ušetrily peniaze a do F1 by prišla nova krv ktora nato očivydne ma

co zacal robit, vojovat? to je co?

zeby preklep? V namiesto B ktore je na klavesnici hned vedla

Překlep, samozřejmě bojovat