Čo stojí za Pérezovým zlepšením? Prestal riešiť Verstappena, hovorí Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Podľa slov Helmuta Marka zažíva Sergio Pérez svoju najlepšiu sezónu od príchodu do Red Bullu. Slová chvály počúva aj od svojho šéfa Christiana Hornera, ktorý bude mať rozhodujúce slovo pri rozhodovaní o ďalšej budúcnosti mexického pretekára. Ten zatiaľ robí všetko, aby si udržal svoje miesto.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/151880/co-stoji-za-perezovym-zlepsenim-prestal-riesit-verstappena-hovori-horner

Ved to bolo jasne, ze akonahle sa prestane hrat na rivalitu Senna/Prost a klast si za jednoznacny ciel porazit Maxa a ziskat titul, tak prestane kopit chyby a zacne jazdit to na co ma…

2 Likes

aj u mercedesu vsetci vedel ako je na tom botas, ale bola to krasna istotka, ked sa vyhravalo, preto si ho drzali. a to je v podstate aj jediny jazdecky dovod pre pereza.

doprial by som im znizenu marketingovu hodnotu, ktoru dostanu z f1, ak vyhravaju lahko, to by ich donutilo dat tam sainza, aby boli zas na obrazovkach.

Checove vysledky po prvych 5 pretekoch v minulej sezone: 2x 1.miesto, 2x 2.miesto a 1x 5.miesto. Takze neviem ci by som hovoril o nejakom vyraznom zlepseni. Prajem mu vsetko dobre ale bojim sa, ze ked sa dostaneme na klasicke europske okruhy tak jeho vykonnost pojde opat rapidne dole.

1 Like

Perezuv vykon je tema pro kreteny, tim nemyslim tebe, kupodivu se k nemu vyjadruji lide jako Horny a pod. jakoby Perez nebyl vicemistr, desivy.

Už jsem bobe pochopil, proč tolik o Perezovi píšeš… :rofl:

2 Likes

:rofl: :rofl: jasně protože Sainz by s Maxem bojoval o vítězství? Sainz je o něco lepší pilot než Perez ale stejně by na Maxe nestačil, a bylo by to ještě víc “nudný” páč by měli furt 1 a 2 místo. A ještě dopřál by si sníženou hodnotu i Merglu když dominoval a jezdil vedle Luiho slaboučký Bottas? Asi ne co, tohle myšlení mě nepřestane nikdy překvapovat