Čo smú tímy robiť počas letnej prestávky a prečo zatvorenie tovární nikto nekontroluje? | Magazín F1 - F1online.sk

Posledné preteky pred letnou prestávkou sú za nami. Zamestnanci jednotlivých tímov sa už môžu tešiť na letné dovolenky, na ktoré sa poberú počas povinného zatvorenia tovární. Dovolenka však nečaká všetkých a teoreticky bude pracovať aj časť z tých, ktorí by sa svojej práce nemali ani dotknúť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/166589/co-smu-timy-robit-pocas-letnej-prestavky-a-preco-zatvorenie-tovarni-nikto-nekontroluje

Věříme šéfům týmů, kteří jsou zodpovědní, že se budou držet pravidel.”

… tak to mě uklidnilo :smile:

Jako práskači se moc v F1 neujali, takže pokud práskačům nenabídnete předem nějaké benefity které předčí zákonité potíže které práskačství obnáší tak je to dost o ničem systém.

1 Like

Prostě výsměch. Máme tu tradici zacházení do zony mimo pravidel a oni řeknou, že šéfům důvěřují. To je, jako překvapení, že někdo dal 7 mil do krabice od vína, neo je všechno křišťálově jasné

1 Like

Výnimkou je len prípad, keď tím poskytuje veterný tunel tretím stranám, ktorých projekty nijako nesúvisia s Formulou 1. :sweat_smile: Väčšina tímov to nejak “legálne” obíde.

Cele toto je podla mna joke. To by som sa pozrel, ako toto FIA strazi ked ten tunel nesluzi len na ucely F1. Myslim aj pocas roka.

:rofl: :rofl: :rofl:

Vsak ved vsetky tie info v mediach su skrz praskacov, cokolvek sa deje uz je clanok ze ten a ten vraj robí to a to… (Lawson a Ric budu mat rozstrel, Perez ma taku a taku klauzulu, Horner a Jos su nanoze pre to hento a tamto, Logan ma byt vymeneny vtedy a vtedy, Hamilton ide do Ferrari a dnes to maju oznamit zamestnancom, atd atd) A je napisane ze zdroj z vnutra timu… Odkial by mali media vzdy tie informacie? Na nastenke ich nenajdu…

1 Like

Mě ale nejde o činnost médií, ale FIA.

Ja len ze presne takto sa to vzdy dostane aj do FIA a hned to riesia (pokial na to niekto tlaci :smiley:)

Vy niektori tu tak casto konspirujete. Pritom volno dava zmysel, ved potrebujes dat ludom dovolenky. Potrebujes robit udrzbu IT systemov napriklad a to v takej tovarni trva a ked potrebujes tak aj 2 tyzdne, uz len kvolu tomu musia byt tovarne odstavene.

1 Like