Čo sa skutočne stalo medzi Pérezom a Red Bullom? | Magazín F1 - F1online.sk

Che che ty jses ignorant prvni tridy :face_with_hand_over_mouth:
Tohle by se dalo eventuelne napsat kdyby na rostu stala jen modra auta Red Bull, ono jich je tam ale dvacet.

V F1 se vyznas jak koza v petrzeli, Perez je za poslednich nekolik let, snad i dekadu nejlepsi z pilotu druheho vozu, to je ti novinka co, ne uz toho nech bo me rozerve :rofl:

Pamatujes si vubec co bylo vcera? :people_hugging:

Na druhu stranu Perez z RB vypumpoval predlzenie kariery o 4 roky, par vitazstiev, mnoho podii, dva konstrukterske tituly, P2 a P3 v sampionate.

Koniec koncov si nemyslim, ze mu RB nejako uskodil. RB mal na vyber viacero moznosti na konci 2020 (napr. Hulk), ale zvolili si Pereza.

Takze sa na to mozme pozerat aj tak, ze RB ho zachranil, Perez z nich vypumpoval ovela viac ako bolo v jeho silach a vykonoch a zarobil dost milionov. Z tejto vzajomnej spoluprace mi pride Perez ako vitaz. Na jeho mieste by rovnake alebo lepsie vysledky dorucilo mnoho pilotov. Za to nebyt RB, tak Perez uz je 4 roky F1 dochodca. :slight_smile:

5 Likes

Rovnako ako RB s Perezom to mal Mercedes s Bottasom alebo Ferrari s Massom (pocas Vettelovej ery). Tiez Bottas a Massa v niektorych sezonach boli slabi, ale nikto ich tak neriesil ako teraz Pereza.

1 Like

Souhlas s tebou. Jeste bych doplnil, ze i sezona 2022, nebyla nic moc. Prisel o druhe misto po svych vykonech a chybach.

Ale @Jos_The_Boss ma dobry point v ziscich Checa z RBR.

2 Likes

Asi byla jiná témata k řešení, tohle jak se dá do pohybu, tak nejde zastavit ( dokud nepřijde jiné třaskavé téma). O oprav si Vettela za Schumiho :slightly_smiling_face: . Oprava, tys to myslel asi jinak a já kecám - Massa když jezdil ve Ferrari za éry Vettela v RB? Tak to jo, sorry.

1 Like

Aha, ale ked to iste robil Hamilton v 2016 Rosbergovi, tak bol hrdina, ze? Mohol ho predbehnut.

2 Likes

Nech sa stane. Nebolo by to na škodu. Ak sa na tom môžem podieľať, bude mi cťou. O nič hodnotné by sme v diskusii neprišli.

Takže sa na to pozrime za posledných 10 rokov. V druhom aute bol: Ricciardo, Verstappen, Albon, Perez. Nekompletné sezóny Gasly a Kvyat. Najväčší rozdiel v celkovom hodnotení má Sergio 7 pozícii v sezóne 2024 a 290bodov v sezóne 2023. To je neuveriteľne veľká strata hlavne 2023 sa nechať hentak spráskať.

Áno pamätám. Pamätám si to tak, ako je to uvedené v oficiálnych štatistikách. A ty?

Iba ignorant a totálny tupec môže prehlásiť, že Sergio je najlepší pilot v druhom aute Redbull. Iba totálny tupec.

1 Like

Bobik razi teoriu, ze odisiel Perez od nich :rofl: Ze uz tam nechcel jazdit. To hovori za vsetko

2 Likes

No tvuj problem je, ze mas v hlave jen letosek, takze specielne jeste jednou pro ignoranta predesle sezony:

Perez v Red Bullu celkove umisteni:

2023: 2
2022: 3
2021: 4

Jo a nebud vzteklej, realitu fakt nezmenis nejakym hloupym diletantskym komentem.

No a jeste jako tresnicku, ty nedokonceny sezony Gaslyho, Kvjata, to je jako co :rofl: ty jses po dnesku nejvetsi mistni real changer, muzes byt na sebe pysny, ale ted uz me nech byt nebo me zabijes :drooling_face:

Ale neboj nejses v tom sam, najdou se tady i takovi co posilali Pereze pryc po sezone 2023 kdy byl druhej tj vicemistr, to bylo taky dobry.

Áno v sezóne 2023 bol najväčší bodový rozdiel medzi kolegami v histórii. To dostal Sergio takú nakladačku, ako ešte nikdy nikto. Body 575:285, Víťaztvá 19:2. Kvalifikácie 20:2. 2023 bol najslabší rok čo Sergio v Redbull odjazdil.

To je to, z čoho sa nedá urobiť štatistika za celú sezónu. Ja tu nebudem písať nejaké čiastočné údaje. Nebudem tu písať nič, čo by mohli byť zavádzajúce.

Aj Valtteri sa dokázal 2019 a 2020 umiestniť v celkovom hodnotení na 2. mieste. Pritom teraz ho porazil Čou. Valtteri jazdil tento rok úplnú biedu. Rovnako ako Sergio. Rovnako ako Sergio 2023.

že Sergio bude jazdiť v Redbull aj 2025

Gasly a Kvjat nedokoncili na zaklade slabych vysledku, co tam chces resit.

At se ti to libi nebo ne, ty mas problem s prijmem reality, ja ti vypisu sezonni konecne vysledky Pereze a ty zacnes mluvit o rozdilech mezi piloty v tymu, jako by to nekoho zajimalo.

Vis o tom ze se bavime o soutezi o dvaceti vozech :drooling_face:

Presne tak isto Sergio teraz skončil na základe slabých výsledkov.

Viem. Max skončil 1. Sergio 8. Tu nie je žiadna debata o tom, že Sergio nemá dostatočný športový výkon.

1 Like

Ty me chces tak nasrat az to nejni mozny :rofl: ale copak ja su Perez.

Mas spatne informace, Perez mel smlouvu 2025 a skoncil pac nechtel pokracovat.

Je cas na zmenu nicku, tenhle si uz vic podelat nemuzes a ted uz me vazne nech nebo me mas na svedomi :sweat_smile:

To si mi zbytočne písal minule, zbytočne to píšeš teraz a zbytočne to budeš písať aj nabudúce. Mám jeden nick a viac ich nebude. Nepotrebujem, lebo tu nepíšem blbosti za ktoré by ma niekto mohol banovať a nič za čo by som sa hanbil a nič čo by nebola realita. Odo mňa sa tu dočítaš iba vedecké, štatistické a presné informácie.

V tom pripade to je jeste horsi nez se zdalo pac jses totalne dezinformovanej, druha moznost ze to davas na sociopata, ale to se ti budu furt smat, i kdyz je dost mozny ze to je pointa tvyho pristupu, potom je vse ok, rad se smeju na cele kolo :rofl:

Tak ja ako nezavisly pozorovatel som videl len to, ze kym Perez vyslovene cielene vyrazne brzdil v klukatej sekcii, neviem ci to bolo 1-3 kola, tak Hamilton bol v roku 2016 cely zavod prvy a druhy Rosberg ked chcel ho predsa mohol predbehnut kedykolvek, za dalsie ho hentak vyrazne nebrzdil a za dalsie bol to suboj cisto medzi nimi. Perez bol 4 roky len fackovaci panak a tak aj dopadol. A ano Hamilton hrdina je pre vela ludi na svete, je niekolkonasobny majster sveta a ma miliony fanusikov tak ako Schumcher, Verstappen, Vettel alebo Alonso. Perez nic dokopy nedokazal.

1 Like