Čo s Hornerom? Podľa Clarksona má tri alternatívy | Magazín F1 - F1online.sk

Christian Horner v priebehu 20 rokov pomohol vybudovať z Red Bullu majstrovský tím, no takmer zo dňa na deň sa ocitol bez práce. Skúseného manažéra čaká rozhodovanie, čo bude robiť ďalej. Ak sa rozhodne pokračovať v písaní svojho príbehu vo Formule 1, má niekoľko možností, myslí si Jeremy Clarkson.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/208035/co-s-hornerom-podla-clarksona-ma-tri-alternativy

doplnim jednu alterantivu, ktora by ma potesila, ale musel by sa najprv vzdat zmluvy s redbulom v kratkom case.

mohol by skusit kandidovat za sefa fia :slight_smile:

aj ked v pripade, ze bude akekolvek volne miesto v inom time, alebo vznikajucom, tak berie urcite to.

3 Likes

Vybere si volno. Jedině tak bude dostávat od RB plné odstupné.

Ještě další možnost - Cadillac.

No, necítím se být kvalifikován na hluboké analýzy, ale myslím, že Horner zcela jistě nebude stát frontu na pracáku :grinning:

Ještě má být příští rok soud o nateklém prstu, takže bych nepředbíhal.

Horner nahradi Vasseura vo Ferrari . Uz sa uskutocnilo aj prve stretnutie

Neverim ze po Hornerovom sexualnom skandale, ktory zahrali do autu thajski majitelia Red Bulliu, si tak lahko najde dobre meisto v F1. V Cadillac-u to nebude urcite, Cinanom by to azda vadit nemuselo…

Ferrari ma sefa a lepsieho, ako je Horner… tak sa daj do kludu…

1 Like

Po tej sexuálne afére už u Ferrari nemá šancu. Tam je moc veľa risku pre Ferrari aby ho zobrali, keď ten súd ešte neskončil a sám board Ferrari vyhlásil že Horner ne

2 Likes

Taliáni jsou samé víno, ženy, zpěv. Tam ho budou tahat heverem. :grin: