Čo potrebuje Pérez na udržanie si miesta? Skončiť druhý a aspoň raz vyhrať, hovorí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Na to, že si máš vydělávát takovýhle prachy, tak bys to bral a utekl, jak nic. Jsem měl za to, že si psal, jak zaměstnancům na vysokých postech nejde o peníze, ale to ti asi nesedí do té pohádky co tu razíš

Zas ježek nerozumí technikálii, tak to bere, za konspiraci :smiley:

1 Like

Zase otvarame temu ohladom odbornych terminov versus novinarska hantyrka😄

1 Like

Ne, celou dobu se bavíme o tom efektu, jak ho pojmenuješ je celkem jedno. Svým tvrzením píšeš, že to neexistuje, což není pravda viz článek

1 Like

ja by som si netrufal oznacit trojicu Perez Gasly Albon ako lepsich stredopoliarov. Potom by som mal vazne problemy urcit tych horsich stredopoliarov.
Ricciardo si neviedol zle, ale aj Verstappen bol este dost mlady, Gasly a Albon boli relativne neskuseni. Perez je na rovnakej urovni ako Gasly a Albon, ale mal stastie, ze sa do auta dostal az ako posledny z nich a pridal aj nejake skusenosti.

Horší středopolaři? Zhou, Sergeant, a bohužel i K-Mag teď už například

To si práve nemyslím, lebo toto pomenovanie = porušenie pravidiel. Ak to budeš volať napríklad “mimoriadne efektívne riešenie pre zníženie odporu na rovinkách”, skrátene MERPZONR, bude to znie lepšie :slight_smile:

1 Like

Pre mna to neexistuje

Podle mě je to jedno, protože název ti pravidla neporušuje (technické), ale dané řešení ano. Klidně se to může jmenovat ježkova konspirační teorie :slight_smile:

1 Like

Však v pořádku, tak napiš do McL a ostatních týmů, ať se o to nesnaží, že to neexistuje :slight_smile:

1 Like

Mi nechybí. Nemyslím si totiž, že Astonu bude evoluce stačit.
Už loni se Aston ve vývoji dostal na slepou cestu a tím vznikla vývojová díra.
Proto vidím Aston nejlépe na pátém místě.
Alespoň pro začátek sezóny.

1 Like

JKT nie je tak chytľavý názov. Ten môj môžeš použiť aj ako heslo.

2 Likes

Keby pocuvol marko hornera tak by devries vobec nejazdil za AT… Holt smola

1 Like

Já si myslím, že AM je to s McL na tom podobně, rozhodne zase vývoj v sezoně

A rovnou to napiš i Fredovi do Ferrari :stuck_out_tongue:

1 Like

Četl jsem, že za de Vries dost kopal i Max, aby se tam dostal, takže to asi taky tomu pomohlo. Byla to chyba, jede se dál, ale Lawson ukázal, že může v F1 jezdit velice dobře a příležitost zatím nedostal, což nechápu

Ani mocrnske boje nie su pravdivé, zatial :wink: čakáme co vykvitne

Zatím mě hodně matou finanční stropy.
Mám pocit, že tým ze středu pole kterému se poměrně vedlo další rok klesl a naopak týmy které trochu tápaly další rok výrazně povyskočily.

Stropy ale nejsou dostatečně dlouho, aby se na tento názor dalo spoléhnout.

1 Like

No ci je to oravda ze zanho kopal velmi aj Max neviem povedať, ale horner bol proti… Co sa potvrdilo… Kazdopadne s lawsonom suhlasim vo všetkom… Uz mal sediet v f1 tento rok :smirk:

1 Like

kto je potom koncopoliar? osamoteny Stroll?