Neboj, všechno vidím. Jen protistrana takové důkazy neuzná.
To ale neznamená, že tenhle přístup Péra nedeprimuje.
Letos RB svůj vůz hodně překopal, tak by mohl mít Péro pár prvních závodů podobné výsledky jako Emil.
To se jeste dozvis ze si o to chassis pozadal sam
Aspoň něco kopíruje RB od Haasu. Tam Hulk taky tvrdil, že steré šasi je lepší než nové.
Sezóna ještě nezačala a už je tu třetí konspirační teorie. Trosky a poklekávači jedou.
Hele tady mas seznam tech konspiraci za minulej rok, jak jsem slibil a pak zapomnel.
1 - red bull ma aktivni zaveseni a v imole bude diskvalifikovanej
2 - Perez pouziva Maxuv kokpit a proto jezdi tak spatne
3 - Perez ma auto na dalkovy ovladani a Marko ma ovladac
4 - Red bull pouziva nepovoleny flexi prvky a kvuli tomu v singapuru tolik ztracel
5 - Red bull vyvyji auto jen na Maxe a ne na to, aby bylo nejrychlejsi
6 - Perez nema stejny auto jako Max
7 - Mocensky problemy v red bullu
8 - za diskvalifikaci mercedesu v austinu muze red bull
Znamenite
Doplnim este triple DRS
A ještě dickpic
Tie mocenske boje sa nakoniec ukazali asi ako pravdive (hoci vtedy o tom este nikto netusil, a tak to boli len konspiracie), ale ako podotkol @Hedgehog , zabudol si to najviac omielane triple DRS, takze pocet ti aj tak sedi.
Bohuzel jsem to zacal sepisovat az tak od pulky sezony, takze mi jich tam hodne chybi. Letos jsem zacal hned a uz jsem na cisle 3
Treba nakonec fakt jen poslal sulina a zadny jiny problemy tam nejsou
Dnes by sme sa mali dozvediet. Ale ak by len poslal dickpic a neslo by tam o moc, tak si myslim, ze dotycna zoberie prachy, zablokuje si ho na Whatsappe a vec vyriesena. Ktory zamestnanec by odmietol 700 tisic eur ci kolko to bolo.
Uvidime, v tom pripade by ale pribyla konspiracni teorie, ze posilal pero
Ono si staci zobrazit komenty 2021 a starsi, z te doby konspiracni teorie se nedaji ani sepsat kolik jich kazdy vikend na Mercedes bylo 100x
Marko ale nepovedal, ze mu to staci na udrzanie si miesta. Bude aspirantom na to miesto, rovnako ako ten, ktory porazi svojho kolegu v AT.
“Žiadny tímový kolega sa totiž nedokáže vyrovnať Verstappenovi, čo má spravidla neblahý vplyv na jeho psychiku.”
Ono to ani nie je moc prekvapive, vzhladom na to, ze Red Bull od roku 2019 k Verstappenovi posadil vylucne lepsich stredopoliarov. Od takych jazdcov nemozno cakat, ze sa vyrovnaju niekomu ako Verstappen. Uz som to pisal viackrat, ale Red Bull si musi v prvom rade ujasnit, co vlastne chce. Ak chcu, aby mal Verstappen vyrovnaneho timoveho kolegu, tak holt musia hladat medzi tym najlepsim, co startovy rost ponuka - Norris, Leclerc, mozno niekto ako Piastri, pripadne Alonso. Niekedy sa mi zda, ze Marko okolo Verstappena vytvara istu auru nedodknutelnosti, ale to podla mna nie je opodstatnene. Verstappen je fantasticky a urcite v sucasnosti v najlepsej forme zo vsetkych na roste. Ale kazdy je zdolatelny a par jazdcov urcite ma minimalne na to, aby predstavovali istu vyzvu. Len takych jazdcov nemozno hladat medzi lepsim priemerom. Posadit do Red Bullu Gaslyho, Albona a Pereza a potom rozpravat, aky je Verstappen nedodknutelny, je mimo misu. To je ako keby Real Madrid nastupil v Nike lige a my sme sa tvarili, ako sa mu nikto nedokaze vyrovnat. Dokaze, len to musi byt naozaj kvalitny super. Ak teraz Marko ocakva, ze Cunoda alebo Ricciardo na tom budu ovela lepsie, tak sa podla mna myli. Moze im pomoct, ze na zaciatku budu motivovanejsi ako Perez, ale inak to nie su jazdci, ktori by ukazovali top formu. Dufat, ze taky vyzvu Verstappena, je prosto naivne. Ostatne co by to aj vypovedalo o kvalite F1 ako takej, keby odrazu jazdca, ktory tu uz tri roky dominuje a na ktorom si vsetci lamu zuby, zrazu zacal porazat nejaky nevyrazny priemer? To tak predsa nefunguje.
Mam pocit ze Marko nejen ze scita zajice pred koncem honu, ale ze mu uniklo ze se jde na divocaky.
RB ma dost pozmenenej koncept a ma tam prvky ktere minimalne vzbuzuji otazky ( napr. dost slozite a pravdepodobne tezke chlazeni).
To ze RB bude jezdit na zacatku sezony rychle neznamena, ze si naskok udrzi a vyhraje titul. Nove koncepty maji i ostatni, jenze narozdil od RB, oni vsadili na koncept, kterej je 100% funkcni a zalezi jen na tom jak ho vyladi.
Oproti tomu RB ma pred sebou spoustu neznamych. Muzou mit problem se spolehlivosti, nemusi to vyladit, mohou se objevit problemy ktere necekali.
Neprekvapilo by me, kdyby po nekolika zavodech rychle nasadili minulorocne auto.
Aby nakonec za druhe misto nebyl rad Max.
pretoze si ho vypytal nakolko mu vynovena verzia nesadla?
chybí ti tam AM
To by bolo prekvapenie sezóny. Na ich strane tiež stojí výnimka z pravidiel kvôli spoľahlivosti / chladeniu motorov. Myslím, že s tým aj rátajú.