Hopa…
Ja nemam potrebu s tebou riesit veci, ktore nema nic spolocne s F1… Staci ze si o F1 vymyslas, netreba mi riesit casnikov a podpriemerne iq… ale to si zase len otocil pozornost, aby si tu mohol vytahovat dalsie a dalsie veci… sory ale to ma nezaujima…
Skor ma zaujima teoria ‘‘McL vyhrava, preto ma dostatocny TS’’
Teraz skusim ja ‘‘Kevin Hart vediet imaginarnu tabulku strelcov v NBI, aj ked profesionalne nehra a preto mozme povedat, ze jeho vyska je dostacujuca’’ Lebo Vedie tabulku
Ale ak sa ho opytame ci je jeho vyska dostacujuca urcite odpovie NIE, lebo je krpaty.
Bez sa opytat do stajne McL ci je ich TS dostatocny a ci by nechceli vacsi…
Kde by si sa ty nevtrel vsak ? Ja som ti na rozdiel od helmutka argumentoval, neotocil som temu F1 na realne zivot ale vyjadril som sa k teme… ale komu to vysvetlujem ? Tomu co mi tu pise o plochej zemi
preco si myslis, ze je nedostatocny? ved dominuju oba sampionaty. auto sa da nastavit na TS, alebo na rychlost v zakrutach. McLaren evidentne voli druhu moznost pretoze rataju, ze budu v prvom rade. RBR to robil takisto medzi 2010 a 13. Piloti McLarenu vedia predbiehat aj sa efektivne branit, ich TS je preto uplne dostatocny. Maju to nastavene presne ako potrebuju bez ohladu ci sa ti to paci, alebo nie, alebo co si o tom myslis. pozri si do slovnika co znamena slovo dostatocny ked si taky inteligentny. snad to zvladnes.
Ano vyhravaju maju dostatocnu rychlost… dobre budeme sa tym riadit…
A Verstapen jazdi az v 4 najrychlejsom time, lebo su v PK na 4mieste.
EDIT: Upravim to, nech to vizera este lepsie…
A Verstapen jazdi az v 4 najrychlejsom time, cize by mal koncit stale na 7mieste najlepsie.