Čo nás čaká v Barcelone? Podľa Wolffa by Ferrari malo najmenej stratiť | Magazín F1 - F1online.sk

Blbost! Velka ohybnost prednych kridel je dlhodobo znama uz v minulom roku. Preco az od Barc sa to riesi a nie od zaciatku roka? Lebo Mekac a Medved. Ziadne Ferrko na to nemalo vplyv.
A hmotove tlmice boli dalsia typicka Briatorovina.:stuck_out_tongue:

1 Like

Tendenčně psaný příspěvek. :-1:

2 Likes

Stejně jako Situsův příspěvek :slightly_smiling_face:

Tak si pozri porovnanie (síce z minulého roka) a zmeníš názor. :slight_smile:

https://www.youtube.com/shorts/KY3-p_CsjZQ

Tu je tohtosezonny McLaren.

Ja sa zas čudujem že vlastne taliani vedia trafiť niekedy na okruh

:smiley: :smiley: :smiley: To už jsou centimetry, ne?!

Co zakážou, to neokecáš :smiley:

1 Like

No když jsem si včera přečetl nadpis, tak jsem hned běžel do diskuze napsat Fiari, akorát jsi mě předběhl. :smiley:

To ale nemění nic na tom, že to je pořád blbost. :stuck_out_tongue:

2 Likes

V prvom videu sa predné krídlo Redbullu (resp. lišty predného krídla) ohýbaju minimálne v porovnaní s McLarenom. Ale!!!..už si nepamätám v ktorých pretekoch v tejto sezóne to bolo, ale pri kamerových záberoch na predné krídlo Redbullu sa ohýbalo minimálne presne tak ako krídlo Mclarenu v týchto záberoch.

Samozřejmě, že se křídlo McL prohýbá víc, když tam mají víc přítlaku než ostatní. To je logické.
Nějaký video se stejným přítlakem by nebylo?

1 Like

Je mozne, ze RB odvtedy spravil flexibilnejsie kridlo, no co som si ja vsimol aj tuto sezonu, tak stale s prehladom najflexibilnejsi su Mercedes s McLarenom (z top timov).

Neviem o tom, ze by mali timy predne kridla na vysoky, stredny a nizky pritlak. Na to maju zadne kridla.

toto je fakt trapne. on to napisal takto:

nie takto

zase sa snazis zacat hadku z nicoho. zamerne si to orezal aby si mohol sa zacat hadat.

6 Likes

Fiarri, to jsme zapomněli, správně :ok_hand:

1 Like

Naucte sa aspon tie Rka pisat spravne :sob:

2 Likes

To je jasný, že mají i jiná přední křídla.
Resp. přítlaky.

No vidíš. :grin::+1:

1 Like

… čím víc r, tím více ferrari :sunglasses:

1 Like

Teraz si to napisal spravne, Fiari to je takisto spravne

Majú samostatné predné krídla na nízky prítlak (Monza) a na vysoký prítlak (technockejšie trate)? :thinking:

Kľudne mi sem daj nejaký link kde sa o tom dočítam. :grin:

Tak o hádku se očividně snažíš ty. Já jsem tu dal čísla o top speedu, co si sem dal ty? Snahu o hádku, bravo.
McL je nejpomalejší na top speedu, takže co z toho bylo potvrzeno z té teorie? :smile:
Btw cituješ ho dvakrát, s tím, že to psal jednou tak a podruhé to tak nepsal, ale přesto ho cituješ. Tak to očividně napsal