Blbost! Velka ohybnost prednych kridel je dlhodobo znama uz v minulom roku. Preco az od Barc sa to riesi a nie od zaciatku roka? Lebo Mekac a Medved. Ziadne Ferrko na to nemalo vplyv.
A hmotove tlmice boli dalsia typicka Briatorovina.
Tendenčně psaný příspěvek.
Stejně jako Situsův příspěvek
Tak si pozri porovnanie (síce z minulého roka) a zmeníš názor.
https://www.youtube.com/shorts/KY3-p_CsjZQ
Tu je tohtosezonny McLaren.
Ja sa zas čudujem že vlastne taliani vedia trafiť niekedy na okruh
To už jsou centimetry, ne?!
Co zakážou, to neokecáš
No když jsem si včera přečetl nadpis, tak jsem hned běžel do diskuze napsat Fiari, akorát jsi mě předběhl.
To ale nemění nic na tom, že to je pořád blbost.
V prvom videu sa predné krídlo Redbullu (resp. lišty predného krídla) ohýbaju minimálne v porovnaní s McLarenom. Ale!!!..už si nepamätám v ktorých pretekoch v tejto sezóne to bolo, ale pri kamerových záberoch na predné krídlo Redbullu sa ohýbalo minimálne presne tak ako krídlo Mclarenu v týchto záberoch.
Samozřejmě, že se křídlo McL prohýbá víc, když tam mají víc přítlaku než ostatní. To je logické.
Nějaký video se stejným přítlakem by nebylo?
Je mozne, ze RB odvtedy spravil flexibilnejsie kridlo, no co som si ja vsimol aj tuto sezonu, tak stale s prehladom najflexibilnejsi su Mercedes s McLarenom (z top timov).
Neviem o tom, ze by mali timy predne kridla na vysoky, stredny a nizky pritlak. Na to maju zadne kridla.
toto je fakt trapne. on to napisal takto:
nie takto
zase sa snazis zacat hadku z nicoho. zamerne si to orezal aby si mohol sa zacat hadat.
Fiarri, to jsme zapomněli, správně
Naucte sa aspon tie Rka pisat spravne
To je jasný, že mají i jiná přední křídla.
Resp. přítlaky.
No vidíš.
… čím víc r, tím více ferrari
Teraz si to napisal spravne, Fiari to je takisto spravne

To je jasný, že mají i jiná přední křídla.
Resp. přítlaky.
Majú samostatné predné krídla na nízky prítlak (Monza) a na vysoký prítlak (technockejšie trate)?
Kľudne mi sem daj nejaký link kde sa o tom dočítam.
Tak o hádku se očividně snažíš ty. Já jsem tu dal čísla o top speedu, co si sem dal ty? Snahu o hádku, bravo.
McL je nejpomalejší na top speedu, takže co z toho bylo potvrzeno z té teorie?
Btw cituješ ho dvakrát, s tím, že to psal jednou tak a podruhé to tak nepsal, ale přesto ho cituješ. Tak to očividně napsal