Čo nájdeme v zbierke 69 monopostov Bernieho Ecclestona, ktorú predáva za stovky miliónov? | Magazín F1 - F1online.sk

Snad nebudu radši komentovat, nicméně k věci - Bernie ať je rád, že nejde bručet, i tak by tam s ním v jeho věku už měli jenom problémy. Však proto tu sbírku sám měl, aby ji ve vhodný moment mohl otočit, u lidí jeho typu věřím na sentiment jenom do určité (opravdu nevelké :smile: ) míry.

1 Like

Chcel si predpokladám napísať, že Berňákovi na to prišli.

2 Likes

Staré dobré moudro říká, že i ten nejhorší byznysmen dokáže používat peníze násobně efektivněji, než jakýkoliv stát.

Tak se tím asi řídil…

3 Likes

Zbierka Bernieho je neskutocna.

4 Likes

Tak bobe,priniesol som ti darcek na Vianoce. Nasiel som si cas,vybral,pripravil a nafotil som legendarne majstrovske Ferrari 312T Nikiho Laudu z 1975. Skoro ako to skutocne Bernieho.:rofl:

Dam len 2 fotky. Spravil som aj detailnejsie,ale nedam ich sem. Ak chces,nejako ti ich poslem, len neviem ako.
To auto je skutocny skvost. Kombinacia kovovej karoserie a sasi s plastovymi dielmi a skutocnymi gumami. Dnesne rezinove a ine plastove sr…ky sa na to nechytajú.:face_vomiting: Do najmensich detailov vypracovany model chyrnej znacky Exoto. Na ebay sa este daju kupit.

9 Likes

To su pod prilbou vypracovane al kukla a oci?

Hej, magori,ze?

2 Likes

A bezpecnostne pasy su z akeho materialu?

Nejaka jemna latka. A na rukave Nikiho overalu je Marlboro, dnes nemyslitelny doplnok.:grinning:

Naozaj pekny zmysel pre detail. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Vypada to hezky, tos koupil hotove, nebo si stavel?

Tady Lauda popisuje pozdejsi verzi T2 1977

1 Like

What? :sweat_smile:

To mas samostatnu izbu v dome len na modely? :smiley:

Musi to mat aj celkom slusnu hodnotu, ked tam mas kusky ako si poslal fotku vyssie.

Samozrejme je to hotový model od Exoto so vsetkymi detailami, ktore je mozne v v mierke 1:18 zobrazit.
Stavebnice detailnych kovových modelov sa tobia az v mierke 1:8 a predavaju ich spolocnosti DeAgostini, Agora models, Hachette collections, Ixo collections, Centauria, Fanhome a ine.

Da sa to tak povedat, ale veľa modelov je v 1:43, preto nezaberaju velmi miesto.
Az taku velku hodnotu to nema,lebo je vela beznych modelov od Buraga a podobnych vyrobcov. Od Exota mam len tento, ale chystam sa kupit aj majstrovske Ferrari 312T4 Jodyho Schecktera, len si na to musim nasetrit.:slightly_smiling_face:

1 Like

Aj tak je to obdivuhodna zbierka. :+1:

A drzim palce, nech ho zozenies a nasetris cim skor. :slight_smile:

1 Like

1:8 tak to budes muset hodne priplatit :slight_smile: ale sny se maji plnit.

1 Like

Tak tak,sny si treba teraz plnit,po smrti to uz nebude mozne.:sunglasses:
Momentalne mam rozpracovane toto:

1 Like

Jina liga, vidim ze skladacka, ale to uz jsou dily ready to use?

Ano, typicka skladacka, ale vysledny model je paradny.

No a toto je hotovy model kategorie Hi-End.
https://www.amalgamcollection.com/products/laferrari-red?
Video:
https://m.youtube.com/watch?v=EW9M9zfjsdc

1 Like

20 tacu v dolarech, kam az to doslo :+1:. Kdyz si clovek uvedomi ze puvodne byly modely, i stavebnice urceny jen dealerum do showroomu, jaky se z toho stal za ty roky byznys.