Monoposty sa menia kazdy rok, sice jemne ale menia a meni sa aj spravanie voci pneumatikam. Alonso v polovici minulej sezony tiez zrazu nezabudol jazdit, ani im aero tunel nechytil chripku a zrazu z boja o podium presli na boj o top 10
Vyrazna zmena opotrebeni pneu, vzdy je to znamka hlubsiho zasahu do genetiky vozu, v lepsim pripade nepovedene nastaveni.
Ak by to malo znamenat ze Kimi nebude v F1, tak nie…
Ak nie, tak preco nie, dobre ho poznaju a s Albonom by to nebola zla dvojica…
to je ta spravna otazka s tym Kimim … wolffovi to moze vyjst s mercedesom ale aj nemusi a bude to mozno jeho labutia piesen, podpis Antonelliho
Cabron to prekoucoval. Parkrat porazil Leclerca a uveril si, ze ma na titul a bude sa o neho bit RB s Mercedesom. Nakoniec bude rad za to, ze Audi bude mat stale o neho zaujem a nebude musiet do Williamsu.
Fakt nevím, na co čeká. Opravdu dobrá auta jsou tři - Red Bull, kde na vyhrávání mají Maxe a momentálně se nezdá, že by odcházel, McLaren, kde je plno, a Ferrari, ze kterého zrovna odchází. Marcedes se hledá a mají jiné plány. Aby mu Audi nevyfoukl Ocon nebo Gasly, kteří hledají, kde nechal tesař díru, a dobrý standard jsou určitě schopní odvést.
suhlas. len este aby mu to audi nevyfukol Bottas alebo Ocon napr
Ja by som tam fukol Vettela.
ako principala maximalne
O Bottase asi nestojí, aspoň podle toho, že mu vyměnili inženýra a ani se neobtěžovali mu to říct . Ale Ocon klidně.
ja verim, ze Valtteri skonci u Williamsu, pekny pribeh sa rozpise, a mozno williamsu s albonom prinesu aj nejake podium
sranda, ze z alpiny sa vsetci tlacia prec, ten Mick Schumacher tam takto nevyzera nejak abnormalne potom, sklonuje sa tiez, Famin sa vyjadril, ze ho maju na uzsom zozname, ale to vie len on, do akej miery to je len PR masirka
Seb je moje srdcovka, ale nevěřím, že se vrátí, a celkem ani není důvod. Na čekačce je Lawson, hlásí se Bearman, uvidíme, co Antonelli, mohl by dostat šanci Jack Doohan… Je málo míst, tak jaképak věčné návraty, ať se obsazení trochu míchá.
“vettel” by malo byt zastvorcekovane, je to tu uz pomaly sproste slovo, blazon jos, pohybuje sa na tenkom lade
No podle jejich momentální strategie vyhazování lidí a přerozdělování jejich práce dovnitř týmu by vlastně Mick v případě odchodu Pierra nebo Estebana nastoupit mohl, to dává logiku… A když odejde on, tak bude jezdit třeba sám Famin, má zatím jenom dvě funkce . Alpine se ukazuje opravdu hrozně, a to je tovární tým! Ovšem pokud se majitelé rozhodnou začít posilovat a budovat s trochou trpělivosti, tak může vyhrát ten, kdo to vydrží. Bohužel to tak momentálně nevypadá.
@Hedgehog @Evap a Perez je fix v RBR ked bojuje s Yukim o top 10?
Ako chapem ze vydieranie timovej dvojky je klasika v RBR a preto dostavaju vzdy max 1rocnu zmluvu a ked nebudu poslusny tak dostanu vyhadzov… Ale Perezovi to proste neslape
co som zachytil, Perez je najpravdepodobnejsi kandidat na sedacku v RBR na 2025 … ono proste na tom jazdeckom trhu zas az take esa nemas, Lawson do Acka by bol velky fuckoff Tsunodovi, ale zase keby dali namiesto Pereza Tsunodu do Acka, tak by boli podla mna MAXimalne na tom istom co su aj s Perezom.
Ajked pan doktor Yukiho chvalil, ze sa dost markantne zlepsil, jak jazdenim tak hlavou …
ja si myslim, ze Pereza podpisu na 2025, daju mu 1+1 kde bude vykonnostna klauzula typu - budes jazdit pravidelne do top 3, vyhras cosi ked bude prilezitost sa jej chopis a hlavne budes nosit body do PK
No som zvedavy ci sa Perez nezlomi, Monaco ak nespravi repete toho co (asi 2022, rychly prvy pokus v Q3 a potom bariera) tak pri takejto forme McLarenu a Ferrari to zacne mat mega tazke a ked RedBull pride o 1.miesto medzi konstruktermi tak doktor chyti amok
Perez je strasny suchár a strasne ma irituje pri vsetkych tych RBR vs RB eventoch kde nechape dost casto vtipom a celkovo je vsade ako 5te koleso na voze🙈
Yuki je moc labilny na moj vkus no rozhodne mu tento rok monopost pasuje daleko viac a jazdi slusne
Jde asi spíš o to, že když nebudou potřebovat nahradit Maxe, představuje pro ně Carlos zbytečné riziko - jednou už je pohromadě měli a moc to nefungovalo. Pravda ale je, že zatím Max dokázal vyhrávat bez pomoci, pokud se další jezdci dotáhnou, může mít RB se slabou dvojkou problém. Pak se možná situace se Sainzem může změnit, ale to může být na delší lokty.