Čo funguje vo Ferrari? Hamilton hovorí o štóse poznámok, čo treba vylepšiť | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton zažíva suverénne najťažší rok vo svojej kariére a zdá sa, že nebude mať ani šťastný koniec. V oboch katarských kvalifikáciách vypadol už v prvej časti a napokon z okruhu odchádza s tučnou nulou na svojom bodovom konte. Vo Ferrari veci skrátka nefungujú, ako by mali. Hamilton je odhodlaný s tým niečo spraviť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222047/co-funguje-vo-ferrari-hamilton-hovori-o-stose-poznamok-co-treba-vylepsit

Jaj Ferrari bolo v zavode a kde že to boli a ja si hovoril že niečo my chyba

Pošetril palivo na posledný pretek :upside_down_face:

Minulý rok finiš preteku v Abú Dhabí

Dajaké Ferrari by mohlo zažiariť

vylepsit hlavne Luiho vykony auto na q3 maju vid. Leclerc to ze Lui nepostupi z q1 je cisto jeho problem a nie auta.

1 Like

To co tu odkazuješ od Charlese je ještě pohoda. Ovšem v pre-race show na F1TV byl rozhovor s Lewisem po sprintu (nebo Q, teď si nejsem jistý, ale to je fuk) a to byla fakt brutální depka. Něco podobného jsem už dlouho neviděl - odpovídal sice stručně a slovně korektně, ale výraz a celá řeč těla byla naprosto drtivá. Bez nadsázky klasika z Ivánku, kamaráde: “říká kamaráde, ale jasně to tam slyšíte - píča…” :frowning: Já Lewise rád nemám, ale tady mi ho bylo fakt upřímně líto, tohle prostě není důstojné 7mi násobného mistra :frowning:

1 Like

drvivá väčšina padoku je toho názoru, že leclerc je v čistej rýchlosti minimálne na 1 kolo úplne najlepší na gride, a on s tým autom ledva postupuje do q3, a ten rozdiel býva okolo 2-3 desatin medzi nimi, čiže to neni zase take zle od lewisa, skôr si myslím, že jeho výkony reflektujú reálnu výkonnosť ferrari…aj keď áno, vlastne podľa tunajších niektorých odborníkov je leclerc priemerný pilot, slabší ako norris russell piastri alonso a neviem kto všetko ešte, lenže ak to je pravda, tak to by potom znamenalo, že hamilton je asi najslabší jazdec na gride podľa tejto logiky :smiley:

Lui nie je najslabsi je len priemerny momentalne mozno podpriemerny podla jeho terajsich výkonov.Leclerc je islo lepsi pilot ako Lui to mi tu pisat nemusis. NO a k 7 nasobnemu?co dodat to snad vidi kazdy ze je tam len do počtu.

Ja si myslím, že ak by ferrari malo vitazne auto tak by lewis dokazal byt bližšie k leclercovi, neviem si tipnut ako presne by to vyzeralo ale nebol by podla mna takyto rozdiel…a nemyslim si ani to, čo tu vypisuju niektorí, že aký je leclerc slaby a neviem čo, neverim tomu, že keby lewisa posadili do mclarenu, tak že by fasoval 0,75s na kolo a absolutne by nemal narok, ako tu niektori nepriamo naznačuju, myslim si, že minimalne by jazdil tu uroven čo jazdi oscar, a možno že aj lepšie, ved v mercedese jazdil na tej istej urovni ako russell aj s tymito monopostami s ground effectom… podla mna nejaka ta desatinka k dobru by sa tam u lewisa našla, keby mal kvalitnejšie auto a motivaciu a vidinu vyhier

treba to všetko dať do perspektivy, on lewis realne straca na leclerca 2 alebo niekedy 3 desatiny, lenže ferrari tým, že je rýchlostne v strede poľa, tak to je rozdiel medzi 6 a 16 miestom velakrat, a potom to vyzera tragicky… ak budeme vychadzat z premisy, že leclerc je priemerny pilot F1, a vacsina gridu by jazdila tak ako on cca, tak ano, potom tie lewisove výkony sú tragické, ak ale budeme vychádzať s predošlých skúseností, kde sme mali možnosť vidiet porovnanie leclerca s ericsonom, vettelom, sainzom a hamiltonom, a od všetkých bol komfortne lepší(vettel, sainz a hamilton sú podla mna všetko jazdci ktorí patrili minimalne k širšej š■■■■■ gridu v čase porovania), tak vidíme, že lewis len reálne jazdí to, čo by tam jazdilo 90 percent gridu, pretože si nemyslím, že leclerc je nejaký priemer, a som toho názoru, že keby lewis mal vidinu výhier, tak by tú š■■■■■■■ úroveň, čo jazdí charles jazdil aj on

2 Likes