Čo chce Ferrari od Hamiltona? Posledných pár tisícin, odpovedal Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Začína nová éra. Lewis Hamilton sa presúva z Mercedesu do Ferrari a formulová verejnosť túži po odpovedi na otázku, ako bude fungovať toto nové spojenie. Sedemnásobného majstra sveta priviedol do Maranella jeho šéf z juniorských čias Frédéric Vasseur, ktorý má jasno v tom, čo od svojho nového zverenca očakáva.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183850/co-chce-ferrari-od-hamiltona-poslednych-par-tisicin-odpovedal-vasseur

Takze dufaju, ze bude rychlejsi ako Charles. Teraz im uz nic ine neostava.

1 Like

Vsetko super Fred, ale je rok 2024 a nie 2006…

Myslim si, ze za jeho angazovanim boli iba peniaze. Podpisali ho v case, ked sa im ani nesnivalo, ze zrazu budu realne bojovat o P1…

Lewis ma kvality, ale jeho jediny problem je vek…

Uvidime, ale ja si myslim, ze vek ho v rychlosti pochova. Bohuzial. Ale nechajme sa prekvapit.

Zaroven, neviem naco potom Ferrari riesi projekt Charles… Ked dovolia LH aby vyhral ak bude moznost titul v 2025, Charles uz nebude ten Charles akeho pozname.

Myslim si iba jedno: slo im iba zvysit hodnotu znacky, len tym podpisom, +8mld €, sice to niesu peniaze cash, ale isto vedeli, ako to zuzitkovat.
Zaroven, LH mozno citil sancu na titul v 2026. A realita, ta sanca je tu v 2025 a podla mna jedna jedina…

Sice, to napisem proti sebe, ale ako sef timu, by som bol rad, keby LH ziskal 8 titul vo Ferrari, Kazdy si zapamata hlavne ten osmy, nie prvych sedem… Ale aj tak, FORZA CHARLES.

1 Like

Mno, pokud chce Ferrko od Hamiltona rozdílové tisíciny, tak dle mě ho mělo angažovat cca před 10 lety. Pokud by byl příští rok pravidelně rychlejší než Leclerc, tak Ferrku pogratuluji a uznám, že je Ham výjimečný! Jinak to chápu jako celkem logický tah z hlediska obchodního pro obě strany, ale rád věřím,že Leclerc na tom není tak blbě, aby ho Hamilton pravidelně porážel-pokud ano-Bůh s ním. :slightly_smiling_face:

A kde by tých pár tisícin nabral? :rofl:
Veď ho neustále porážal aj neschopný Russell…

1 Like

Ferrari a Lewis pojede jednoznacne na titul.

Suhlasim s tvojim nazorom az na posledny odstavec. Ja by som nebol rad,keby Sir ziskal 8.titul. Ovela viac by ma potesilo, keby Charles ziskal 1.az 8.titul.:sunglasses:

1 Like

Právě za ukradený titul z 2021 by si Hamík osmý titul s Ferrari moc zasloužil.

Co ma s tym spolocne Ferrko? Nic,preto si titul vo Ferrku nezasluzi. Nech si ho ide zasluzit k malinovkarom.:stuck_out_tongue:

Tam jednou půjde místo Helmuta. :stuck_out_tongue_winking_eye: