Čo ak sa na Blízkom východe nebude jazdiť ani o rok? | Magazín F1 - F1online.sk

Po rokoch hodov nastalo v kanceláriách Liberty Media bolenie brucha. Na americkú spoločnosť sa toho v tomto roku zosypalo možno viac, než dokáže uniesť. Kritika nových pravidiel a konflikt na Blízkom východe nútia Stefana Domenicaliho a spol. bojovať na viacerých frontoch a zatiaľ to nevyzerá, že sa im v tomto boji darí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/241654/co-ak-sa-na-blizkom-vychode-nebude-jazdit-ani-o-rok

Treba vratit Europske trate a na blizky vychod sa v****t.

1 lajk

to by bolo fajn… Kludne treba vratit Indianapolis a podobne.. hoci aj Valenciu, aj ked tu som tiez nemal rad..

ktora krajina v europe ma na to platit 70mega za organizaciu pretekov

Tecpro okolo Nordschleife a pome na to. :fire:

Keď môže byť veľká cena Bahrajnu v Malajzii, a zaplatí to Bahrajn, tak môže byť kľudne veľká cena Saudskej Arábie v Brne. :smiley:

To by byla teprve zábava :grinning_face_with_smiling_eyes:. 30 sekund bys sledoval auta a potom dalších 8minut srnky v lese… Patnáctkrát za sebou a konec závodu. Mezitím by polovina jezdců skončila v lese, protože by si nebyli schopni zapamatovat trať a pletly by se jim zatáčky.

1 lajk

A na konci ještě nevyjedeš z rozbahněné louky… :smile: . Ale je to tak, to si těžko někdo dokáže na místě představit. Jasně, doma u TV by to nevadilo, ale koukat na okruhu pořád na obrazovky, to tam nemusí nikdo být.

1 lajk

Ja si to predstaviť viem. Tam by sa oddelili najlepší piloti od priemeru. :smiley:

lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche.

a ako dlho bude bahraj platit velku cenu v malajzii :slight_smile:

oni zoberu radsej toho holuba, pokial to su arabaci ochotni platit aj ked sa tam jazdit nebude :slight_smile:

je naivne si mysliet, ze teraz f1 zacne odchadzat z blizkeho vychodu kvoli kratkej vojne medzi amikmi a iranom. sanca, ze ta vojna bude trvat dlhodobo je mala. iran to tiez dlho nevydrzi a svetova ekonomika bez ropy zo zalivu tak isto nie. donik zjavne caka na volby do ktorych nemoze uzavriet defacto kapitulaciu usa :slight_smile:. lebo to memorandum co podpisal je taka lahka forma kapitulacie agresorskej krajiny voci tej braniacej sa

pokial budu platit za drzanie miesta tak ok, Co sa tyka vojny s Iranom - cim viac do toho investuju tym to bude vacsi pruser a cim to bude vacsi pruser tym sa z toho tazsie bude cuvat. Pozri ako dopadol rusky napoleon s trojdnovou specialnou operaciou.
Takze nebol by som prekvapeny keby sa nejazdilo na blizkom vychode ani buducu sezonu.