Člen Racing Bulls sa pridal k ľuďom, ktorí vybučali Norrisa. Tím sa od neho dištancuje | Magazín F1 - F1online.sk

V súčasnej Formule 1 je bučanie čoraz častejším fenoménom. Zažili ho aj veľké hviezdy športu na čele so Sebastianom Vettelom, Lewisom Hamiltonom a Maxom Verstappenom. V poslednom období je terčom fanúšikov Lando Norris, no nielen fanúšikov. K negatívnym prejavom sa v Sao Paule pridal aj zamestnanec Racing Bulls.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220014/clen-racing-bulls-sa-pridal-k-ludom-ktori-vybucali-norrisa-tim-sa-od-neho-distancuje

V športe vždy budú milovaný či nenávidený to už k nemu patrí a ked niekto chce byť najlepší musí to zvládať. A člen Racing Bulls podľahol emóciam a musí si uvedomiť že reprezentuje aj nejaký tím hlúposť z jeho strany.

2 Likes

Nevím co jim na projevu Red Bullu vadí?

https://www.youtube.com/shorts/Etiyn7zcSlw

Prostě ho doma nevychovali a o sportovním chování zřejmě v životě neslyšel. Ale může tomu klidně říkat upřímnost a právo na názor :woman_shrugging:. Lando to musí zvládnout a těší mě, že se mu to zatím daří. Jinak to nedotáhne.

1 Like

Myslím, že si jezdci už na bučení a jiné projevy zvykli. Dokonce bych řekl, že je právě tento nesportovní projev nabudí k lepším sportovním výkonům.

suhlas, aj sam Homer J Simpson, ked pristaval s lietadlom (komu sa to obcas nestane?), potreboval pocut, ze niekto si mysli, ze to NEdokaze.

potom to uz islo samo :slight_smile:

Bič plíz, však to je len nejaký troll, vidno, ako si to celé natáča a robí si z toho srandu, nepoviem, ak by tam doslova skákal tri metre a z celého hrdla bučal, ale toto je fakt malichernosť. :slight_smile: :man_shrugging:

4 Likes

Asi jak koho, ale na tom v tuhle chvíli a v tomto stádiu šampionátu nezáleží. Kdo chce vyhrát, musí zvládat i situace, které dokážou člověka zasáhnout. Jinak nevyhraje, a to, že ho třeba já pochopím, mu bude houby platné :smile: . Je to tvrdé, ale je to tak.

… tak preco z toho nespravit senzaciu, ne 🫨🫨

2 Likes

Je to ale clen priameho konkurenta - na konkurenciu sa nebuci (nemam to rad, ale ak niekto buci - tak len fanusikovia), na konkurenciu sa nenadava a uz vobec sa neohovara pred spolocnymi klientami (v tomto pripade fanusikmi). S konkurenciou bojujem tak, ze som lepsi a porazam ju kvalitou a tym, ze urobim vsetko lepsie (bucat vie aj krava na poli - to nevyzaduje ziaden intelekt a namahu :rofl:)

1 Like

Myslím, že bučení je to nejmenší co sportovcům vadí. A kdyby jenom sportovcům. Připomeňme si naše fotbalisty. Na ně se bučí furt a na rozhodčí taky a přesto se na hřiště neustále vrací pro další dávku bučení, pískotu i jiných projevů nesouhlasu.

Tak jistě, ale to ať si s ním srovná zaměstnavatel, pokud mu to vadí. K soupeři se taky podle mě slušný člověk nechová tak, že mu např. poškodí značku, kterou pro výkon potřebuje, ať už je to lepicí páska nebo třeba značka pro odraz, a přece se to stalo a asi ne jednou. Ale to už je každého věc a třeba to většina lidí vidí jinak :woman_shrugging:.

1 Like

S tou paskou ma to pobavilo - ako ta situacia (ja by som to nespravil a ani to neschvalujem)… ale ze Mcl zacal davat strhavacie pasky ako na zreboch (ze vela stastia na buduce) - tak to ma pobavilo a velmi :rofl::rofl::rofl: Je velka skoda, ze sa toto a podobne deje, ale aj team prip. jazdec, ktory chce ist cisto, musi pocitat so “zlou” druhou stranou (nebyt naivny) a predchadzat tomu. Je to ale energia navyse ktora by inak mohla ist na zlepsenie - nuz, mame svet aky si robime…

3 Likes

Asi tak no :smiley: , vidno, že tá “pc culture” zjavne ešte stále občas zaveje a riešia sa takéto prkotiny… :man_shrugging:

2 Likes

Neriešil by som to veľmi. Navyše som si pri pohľade na ten záber myslel, že skôr palcom dole ukazuje fanúšikom, že nemajú bučať. To, že sa niektorí fanúšikovia v latinskej Amerike nevedia správať (viď nechutné pokrikovania na Ricarda Adamiho), je samostatná kapitola.

1 Like

No já teda nevím, jestli je to jen v latinské Americe. Řekl bych celosvětový trend. Bohužel.

Já bych ještě chápal, že lidé dají najevo svoji nespokojenost naopak s nesportovním chováním závodníka nebo týmu (typu Schumacher x Barichello Rakousko 2002). Tady je to naopak známkou buranství a ničeho jiného. I když třeba fandí někomu jinému, tak by snad mělo být normální sportovně ocenit výkon lepšího soupeře.

4 Likes

Čo iné čakať od RB

Pekné od nich. Ešte by sa mohli dištancovať od Ricciarda, keď na boxovom múriku ukazoval Mercedesu na pitlane prostredník. Či?